1a femenina

En fan prou amb 45 minuts

1a divisió femenina. Tres gols en la primera meitat donen un altre triomf còmode al Barça, que continua imparable en aquest inici de curs

barça 3 albacetE 0

BARÇA:Ràfols, Gemma Gili, Ruth (Mapi León, 70’), Marta Torrejón, Melanie, Bussaglia (Marta Unzué, 72’), Patri (Vicky Losada, 53’), Alèxia, Andressa Alves (Duggan, 60’), Martens i Mariona.ALBACETE:Elena, Villegas, Miri, Carmen, Redondo (Palo, 77’), Lorca (Kuki, 35’), María Arranz (Ngaska, 61’), Costa, Tomo, Paula (Matil, 53’) i Florentino.GOLS:1-0 (4’) Torrejón. 2-0 (26’) Andressa Alves. 3-0 (43’) Mariona.ÀRBITRE:Arregui Gamir.T.G.:A la visitant Florentino.COMENTARI:El Barça ha començat la lliga en plena forma i les de Fran Sánchez van aconseguir el segon triomf gràcies a una gran primera meitat. En el dia que debutava com a titular l’holandesa Lieke Martens, el conjunt blaugrana va sortir a totes, i tot just en el minut 4 Torrejón ja havia obert la llauna a la sortida d’un córner. Com era d’esperar, el domini va continuar i, després de trobar-se amb el pal, Andressa Alves va fer el 2-0 abans de la mitja hora de joc, un marcador que va ampliar en el 43’ Mariona Caldentey, en una jugada individual. El Barça anava a ritme d’endossar una altra golejada, però després de la represa el ritme va baixar i tot i que les culers van continuar gaudint d’ocasions ja no van tornar a foradar la porteria defensada per Elena. Amb el partit sentenciat, en el 70’ hi va haver el debut de Mapi León amb la samarreta blaugrana.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)