Reus

Toca enlairament

Reus. L’equip roig-i-negre encara no ha guanyat en la lliga i, després de quedar eliminat en la copa, necessita la primera victòria de la temporada per omplir el dipòsit de la confiança

El Reus encara no ha guanyat aquesta temporada i, a més, encadena dues derrotes doloroses. Va perdre en la lliga al camp de l’Oviedo per un resultat massa ampli (3-0) i, dimecres, va ser eliminat de la copa per l’Sporting, que va saber aprofitar que l’equip roig-i-negre va fallar un penal (0-1). És per això que els del Baix Camp necessiten la primera victòria del curs, per omplir el dipòsit de moral i escapar de la zona perillosa, en la qual s’han situat massa aviat. L’equip d’Aritz López Garai hauria de superar el seu problema crònic, la manca de gol –només n’ha fet un en els quatre partits oficials–, agreujat pels tres penals errats, i no repetir la imatge de fragilitat defensiva d’Oviedo.

El conjunt que visita aquest vespre l’estadi roig-i-negre està en forma. És el Numància, que encara no ha perdut. A més d’aconseguir un meritori empat al camp del Rayo Vallecano, ha guanyat els altres tres partits per la mínima: en la lliga a casa contra l’Osca i l’Almeria i, en la copa, al camp de l’Oviedo. El davanter lleidatà Pere Milla és el futbolista més perillós en l’inici de competició dels de Sòria, ja que ha fet tres gols.

El tècnic del Reus, López Garai, té molt clar que tot i tenir només dos punts, els seus pupils han fet mèrits per a més i és per això que avui espera que el futbol comenci a fer justícia. “Tenim ganes de recollir el premi al que estem fent, que se’ns esta resistint més del compte”, va afirmar el basc, que no està preocupat per la càrrega de partits després de jugar copa aquesta setmana: “Els nois arriben bé i s’han recuperat bé. Som un equip amb molta joventut i, en aquest sentit, estic segur que arribem bé.”

El seu homòleg al Numància, Jagoba Arrasate, per la seva banda, espera que els seus mantinguin la dinàmica guanyadora de l’inici de lliga, tot i que adverteix que el Reus és un rival molt més perillós del que testimonien els números: “Serà complicat, té un entrenador nou però la idea és la mateixa que l’any passat, i l’estil de joc tampoc no ha canviat. Contra el Nàstic i l’Sporting els vaig veure i van merèixer guanyar.”

LA PRÈVIA

Tenim ganes de recollir el premi al que estem fent, que se’ns està resistint més del compte
Aritz López Garai
ENTRENADOR DEL REUS
Serà un partit complicat; el Reus ha canviat d’entrenador però manté l’estil del curs passat
Jagoba Arrasate
entrenador del numància

Edgar Badia, dubte fins a última hora

López Garai té amb vista al partit d’aquesta nit tres baixes segures –Guzzo, Vítor i Campins– i un dubte important, el d’Edgar Badia, que va rebre un cop a Oviedo que el va deixar tocat. El basc, amb tot, decidirà en funció de les sensacions del jugador si avui pot jugar o no. Qui ja té l’alta mèdica és Pichu Atienza, mentre que és molt poc probable que Lekic entri a la llista, ja que, segons López Garai, “encara està en procés d’agafar la forma”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)