3a divisió FEF

En l’últim instant

3a divisió. El filial blanc-i-blau va adjudicar-se el derbi contra el Sant Andreu gràcies al 3-2 de Joselu en el minut 89

espanyol b 3 sant andreu 2

ESPANYOL B:Edu Frias, Pipa, Royo, Iago, Lluís, Pol Lozano, Víctor Gómez (Doncel, 59’), Àlex López, Max (Bermejo, 46’), Puado i Pedrosa (Joselu, 74’).SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Méndez, Miranda, Noguera (Armengol, 78’), Víctor Alonso, Planas (Alcover, 66’), Guerrero, Elhadji i Josu (Ferran, 66’), David López.G0LS:1-0 (52’) Puado. 1-1 (58’) David López. 2-1 (65’) Pedrosa. 2-2 (69’) Elhadji. 3-2 (89’) Joselu.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:Als locals Iago i Álex López; i als visitants Miranda, Llams i David López.PÚBLIC:Uns 1.000 espectadors.

L’Espanyol B va aconseguir el seu tercer triomf consecutiu, encara que aquest cop en l’últim instant gràcies a un gol de Joselu. El filial blanc-i-blau va sortir al camp portant la iniciativa, amb possessions llargues, però sense acabar de generar perill. No va ser fins a la mitja hora de joc quan van avisar amb un llançament des de la frontal de l’àrea que va aturar Segovia.

En la segona meitat es va veure una nova versió del partit. El Sant Andreu va sortir amb força i Elhadji va avisar amb una rematada al travesser que va ficar la por al cos a l’afició. Però l’Espanyol B va reaccionar a temps i va avançar-se en el marcador gràcies a un gran gol de Puado, després d’una gran jugada personal. No obstant això, poc els va durar l’alegria als locals perquè cinc minuts després va empatar David López. El tram final del partit va estar marcat per un intercanvi de cops constant. El filial blanc-i-blau va tornar a avançar-se amb un gran gol de Pedrosa. L’avantatge tot just va durar perquè els visitants tornessin a igualar el duel gràcies a un gol d’Elhadji que va aprofitar una jugada confusa a l’àrea per marcar. Finalment, la insistència local va acabar tenint el seu premi: Joselu va rematar un servei d’Àlex López per marcar el tercer i definitiu gol del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)