2a divisió FEF

futbol

lleida

Nierga marca el camí

2a divisió B. El davanter, convertit en la referència ofensiva del Lleida aquesta temporada, es va estrenar diumenge en la lliga amb dues dianes que van donar els tres punts al seu equip

Referència en atac i convertit en un dels capitans de la plantilla, Marc Nierga és un dels líders del Lleida d’aquesta temporada. Després d’arribar al mercat d’hivern passat i deixar molt bones sensacions en el seu primer mig curs al Segrià, el davanter olotí està cridat a ser un dels pilars del Lleida; diumenge va anotar les dues dianes que van permetre al conjunt de la terra ferma sumar el segon triomf consecutiu en la lliga, en un inici de curs molt positiu per als blaus.

Després de la sacsejada que va patir la plantilla aquest estiu, el davanter, que el curs passat ja va anotar cinc gols en només 17 partits, ha guanyat encara més pes en un equip que estrena projecte amb el tècnic Gerard Albadelejo al capdavant. I la nova etapa ha començat amb molt bon peu, unes sensacions que van quedar confirmades en el darrer duel a casa contra la Peña Deportiva, segurament el partit més complert d’aquest inici de curs. Tot i patir més del que calia i vist el guió del partit, el Lleida va aconseguir la primera victòria en la lliga a casa gràcies, sobretot, a la inspiració de l’home destinat a marcar les diferències en atac. “Sempre és important que arribi el primer gol, i més si és a casa”, va dir Nierga, que va assegurar que “l’equip es troba en el bon camí”. “No estem rebent gaires gols i estem puntuant a fora; si continuem així podem aspirar a coses importants”, va afegir l’atacant just després del duel de diumenge al Camp d’Esports. Complert gairebé el primer mes de competició, el Lleida es troba en zona de promoció d’ascens després de dues victòries i dos empats i està a un pas d’enfrontar-se a un dels grans de la màxima categoria del futbol estatal en la copa després de superar el Melilla i el Mallorca.

Un equip sòlid

El tècnic Gerard Albadalejo ha sabut fer quallar un equip pràcticament nou en poques setmanes de competició, basant-se, sobretot, en la fortalesa defensiva, d’un equip que s’ha mostrat molt fiable: “Estem fent molt bona feina en defensa, i a partir d’allà construïm l’atac. A dalt tenim pólvora i l’equip té recursos de sobres per fer gols”, va explicar, precisament, un dels encarregats de fer-los. Els de diumenge van ser els primers del curs, però ben segur que no seran els darrers: “Sempre està bé poder ajudar l’equip marcant gols. Ara el que toca és seguir aquesta dinàmica positiva.”

LES FRASES

L’equip està en una bona línia tant en la lliga com en la copa. En defensa estem fent molt bona feina i a dalt tenim pólvora per fer mal

LÍDER

Sempre és important que arribi el primer gol, i més a casa. Ara toca seguir aquesta dinàmica
Marc Nierga
futbolista del lleida
Dels pocs que continuen del curs passat, Nierga és la referència en atac i un dels pilars de l’equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)