Girona

futbol

Copa Catalunya

Un sorteig amb poca gràcia

Copa Catalunya. La federació catalana dona al Girona el mateix tracte que als equips de segona A i iniciarà la competició a quarts, contra el Llagostera

El Girona i el Llagostera rememoraran el 18 d’octubre en la copa Catalunya el derbi que van viure fa dos anys a segona A. Ahir, el sorteig dels quarts de final els va aparellar en un duel a partit únic en què el gran handicap per als de Pablo Machín serà el terreny de joc. Acostumats a entrenar-se en gespa natural i tenint molta cura que la del camp estigui impecable (Montilivi, Riudarenes, Peralada, l’annex...), el Girona haurà de jugar sobre una superfície artificial desgastada pel pas dels anys que ja té més aspecte de moqueta que de gespa. De camps així des que el Girona és a primera, només ha jugat l’amistós solidari a Ripoll, tot i que de dimensions més grans (105x65 metres) que no pas el municipal llagosterenc (95x60). En la pretemporada, l’amistós que va generar més queixes per part del Girona va ser el de Puertollano contra el Getafe, tant pel desplaçament (més de 800 km) com sobretot pel terreny de joc (gespa natural, però en pèssim estat).

La Federació Catalana de Futbol ja va anunciar que la supercopa la jugarien el Barça i l’Espanyol malgrat l’ascens a primera del Girona. El club de Montilivi va entrar en els quarts de final al mateix temps que ho feien els equips de segona A (el Reus i el Nàstic). Tot i que ja estava previst des d’un principi, ha sobtat que la FCF no aprofités que en aquesta quarta eliminatòria hi havia una plaça d’exempt –ha estat per a l’Horta, que ja és a semifinals– per posar-hi el Girona, que ha avançat una setmana aquest partit de copa Catalunya (serà entre el Vila-real i el Deportivo) per no haver-ho de fer el 25 (en la setmana de Fires i quatre dies abans que el Madrid). Els vencedors de les eliminatòries de quarts seran gratificats amb 1.000 euros per la FCF.

MÉS HANDICAPS

Agrada el rival, però no pas el terreny de joc, molt petit i de gespa artificial

L’HORTA, EXEMPT

Descartat per a la supercopa, el Girona ha entrat a quarts i un equip de 3a ja és a semifinals
Quarts de final
Llagostera - Girona 18 oct.
Cornellà - Reus 25 oct.
Vilafranca - Nàstic 25 oct.
Exempt: Horta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)