Nàstic

futbol

nàstic

Dos amb problemes

Nàstic. Rodri s’estrenarà com a entrenador grana contra l’Albacete, l’altre equip que només ha aconseguit un punt en quatre jornades i l’únic que encara no ha marcat cap gol en la lliga

El Nàstic té diumenge un partit delicat, i l’afrontarà contra l’equip que es troba en una situació més semblant. L’estrena d’Antonio Rodríguez, Rodri, a la banqueta grana després de la destitució de Lluís Carreras es produirà contra l’Albacete, l’altre equip de segona A que només ha aconseguit un punt després de quatre jornades. A més, l’equip de José Manuel Aira és l’únic de la categoria que encara no ha marcat en la lliga. Va començar empatant sense gols a Granada, després va caure golejat a casa contra el Còrdova (0-3) i ara ha encadenat dues derrotes per la mínima, contra l’Alcorcón i el Lugo. En la copa, l’Albacete també va perdre contra l’Osasuna, aquesta vegada, però, marcant gols (3-2). Per tant, l’Albacete viatjarà a Tarragona després de quatre derrotes consecutives.

El Nàstic ha estat preparant el partit en l’estada de dos dies, que es va cloure ahir, a Navata (Alt Empordà), en la qual Rodri ha dirigit dues sessions diàries. “Va bé per adquirir els conceptes del nou tècnic, per conèixer-nos una mica més entre tots i per fer pinya”, va dir ahir el migcampista Gaztañaga, segons el qual Rodri vol un equip que ataqui i defensi junt i que ho doni tot per aconseguir bons resultats. “Som els jugadors els que hem de demostrar que ho podem tirar endavant”, va afirmar el jugador basc. Gaztañaga admet que la setmana se’ls està fent molt llarga, ja que l’últim partit de l’equip va ser divendres passat a Cadis i no juguen fins diumenge. Sigui com sigui, diu que l’equip donarà el cent per cent per vèncer i demana el suport de l’afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)