Un Terrassa insistent no dona cap opció al filial del Reus

Reacció. Els vallesans es reenganxen a la zona alta després de tres partits sense vèncer

terrassa 3 reus b 1

TERRASSA:Ortega, Dani Sánchez, Sidibe, Valls, Guti, Guzmán, Àlex Fernández, Daisuke (Ferreira, 70’), Piera (Raúl Torres, 74’), Carreón i Toro (Nils, 55’).REUS B:Kilian, Torre (Márquez, 46’), Guerrero, Gonzálo, Miranda, Miravent (Roger, 65’), Xavi Jaime, Dome, Forgas, Fabra i Padilla (Modest, 36’).GOLS:1-0 (7’) Valls. 1-1 (8’) Yaya Sibide, en pròpia porteria. 2-1 (23’) Dani Sánchez. 3-1 (59’) Daisuke.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:Al visitant Torre.COMENTARI:Tres partits després, el Terrassa va tornar al camí del triomf contra el Reus B en un partit que va començar de forma esbojarrada, amb dos gols i dues ocasions molt clares en els primers 10 minuts. Valls va disfressar-se de davanter per obrir la llauna amb una volea. L’alegria, però, va durar poc als locals, perquè uns segons després la primera ocasió dels reusencs va acabar en gol en pròpia porteria de Yaya Sidibe. Àlex Fernández i Forgas van poder desfer un altre cop l’empat en dues claríssimes accions imminents, una per a cada equip. Qui sí que va aconseguir el segon va ser Dani Sánchez, que va inventar un gran gol per signar el 2-1. Els locals van saber moure un Reus B que al descans ja havia esgotat dos dels tres canvis, i que a la segona part amb prou feines va generar perill. Daisuke va tancar el marcador en el segon temps i van reenganxar el Terrassa a la meitat alta de la classificació.