Territorial

En extrems oposats

1a catalana. En la tercera jornada, el Llagostera B vol el ple de victòries, mentre que el Lloret vol estrenar-se

Tots els partits de la tercera jornada de lliga a primera catalana es jugaran demà. Pel que fa als equips de la demarcació, el Llagostera intentarà confirmar una arrencada perfecta fent un ple de victòries. Serà a casa (17 h) contra un Vic que ha sumat dos empats en dues jornades. Els primers a entrar en acció, però, seran el Banyoles –que rep a casa el Castellar– i la Jonquera, que visitarà el camp del Mollet. Els dos partits seran a les dotze del migdia i tant els del Pla de l’Estany com els de l’Alt Empordà hi arriben amb un balanç d’una derrota i una victòria. Ja a la tarda, el Farners té un desplaçament ben atractiu al camp del Manlleu (17 h). Els de Pau Menéndez intentaran mantenir la bona imatge de l’últim partit –3-0 contra el Júpiter– contra un Manlleu que ha sumat dues victòries en l’arrencada de la lliga.

Trencar la dinàmica

El Lloret, per la seva banda, té com a gran objectiu començar a sumar punts després de les dues derrotes que ha encaixat en la lliga. Per aconseguir-ho, els d’Edu Urdiales hauran de superar a domicili (18 h) un dels projectes més ambiciosos de la competició, un Manresa que, amb jugadors ben coneguts en el futbol català com Manel Sala o Brian Canalejo, ha aconseguit una victòria i un empat fins ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)