Nàstic

futbol

nàstic

El focus, per als futbolistes

Nàstic. Rodri resta protagonisme a la seva figura en la primera compareixença com a entrenador, no deixa clar si és un tècnic interí o no, i se centra en la recuperació anímica del bloc

Rodri va fer ahir la primera compareixença com a entrenador del primer equip del Nàstic i no va resoldre la principal incògnita: la seva interinitat. De fet, el tècnic va voler cedir el protagonisme als jugadors, més que no pas a la seva figura. “El més important en el món del futbol són els futbolistes”, va dir Rodri, que tot i això va explicar que se sent preparat per assumir la responsabilitat: “Vaig dir a l’Emilio Viqueira que jo em sentia amb forces, ganes i il·lusió per entrenar el primer equip, que després de tantes temporades dirigint a segona B i en cossos tècnics de segona A em veia capacitat.” Ara, en tot cas, Rodri està centrat en el partit de demà contra l’Albacete, un rival que té les mateixes urgències que el Nàstic, ja que també ha sumat només un punt. L’entrenador veu el bloc activat: “El comportament dels futbolistes ha estat excel·lent, han assimilat tot el treball i en l’aspecte anímic s’ha anat millorant amb el pas dels dies.” Més enllà d’això, Rodri té un altre argument per creure en el ressorgiment de l’equip: la seva qualitat. “Hi ha una plantilla molt bona i molt compensada”, va remarcar el tècnic barceloní.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)