Nàstic

El Nàstic obté el primer triomf en el debut de Rodri (3-1)

2a divisió A. Els grana s’han situat amb 2-0 en el minut 20, però l’Albacete ha marcat poc després i la sentència no ha arribat fins al final

El Nàstic ha aconseguit la primera victòria de la temporada en el primer partit amb Antonio Rodríguez a la banqueta. Malgrat el 2-0 en el minut 20, els grana no han pogut evitar nervis i cert patiment fins que Uche ha fet el 3-1 en el temps afegit.

El partit se li ha posat de cara al Nàstic de seguida gràcies a un regal defensiu aprofitat per Omar Perdomo, que ha superat l’exporter grana Tomeu Nadal amb un xut ras (10’). Més tard, una centrada des de l’esquerra de Javi Jiménez al segon pal ha sigut rematada a porteria amb el cap per Juan Delgado. Tomeu ha rebutjat la pilota, però des de dins la porteria (20’). El 2-0 apuntava una tarda plàcida per al Nàstic, però l’Albacete ha entrat el partit gràcies al gol de Zozulya en rematar de cap una centrada de Jon Erice (25’).

En la segona meitat s’ha vist un Nàstic endarrerit i nerviós que ha permès que l’Albacete s’apropés sovint a la seva àrea, per bé que sense disposar de grans ocasions. Amb el rival fos, Uche, en un contracop, ha fet el gol de la sentència (92’).