Territorial

A la Jonquera se li escapen dos punts en el temps afegit

1a catalana. Els fronterers es van avançar dues vegades, però el Mollet va salvar un punt

mollet 2 la jonquera 2

MOLLET:Pol, Suli, Víctor Duran, Sergio Navarro (Corzo, 85’), Edgar, Marc Masip, Roberto Camacho (Eloi Blanes, 75’), David Castro, Nil, Gerard Font i Antonio Gómez (Anas, 78’).LA JONQUERA:Aleix, Jorge Torres, Fran Pérez (Max, 74’), Remo (Albert, 75’), Amadou, Ramon, Marc Nieto, Oriol Pujadas (Dani, 54’), Mamadou, Marc Bech (Marc, 89’) i Genís.GOLS:0-1 (26’) Marc Bech. 1-1 (45’) David Castro. 1-2 (81’) Marc Bech. 2-2 (91’) Marc Masip.ÀRBITRE:Galera Serrano.T.G.:als locals Víctor Duran i Sergio Navarro.T.V.:Directa al local Suli (89’).COMENTARI:La Jonquera es va quedar ahir amb la mel als llavis al camp del Mollet en un partit en què es va avançar en dues ocasions, però va veure com se li escapaven dos punts quan ja passava un minut del temps reglamentari. De fet el guió del partit es va repetir exactament en la primera i en la segona meitat. En els primers 45 minuts Marc Bech va avançar la Jonquera culminant un bon contraatac, però just abans del descans David Castro va empatar a un amb un rematada de cap. En la segona part Bech va tornar a donar avantatge a la Jonquera amb un golàs des de fora de l’àrea quan només quedaven deu minuts per al final del partit. Tot semblava decidit, però ja en el temps afegit Masip va empatar el partit rematant de cap una falta lateral penjada a l’àrea per fer el 2-2 definitiu.