2a divisió FEF

2a divisió B

Badalona

Un gol per veure la llum

Aly Coulibaly va fer l’1-1 que va permetre empatar al Rico Pérez

El curs passat una lesió el va frustrar, però enguany ha començat jugant-ho tot i ara espera “aprofitar l’oportunitat”

El Badalona va tornar de la seva visita a Alacant amb un somriure d’orella a orella. No havia guanyat, però havia rescatat un punt en un escenari complicadíssim, el José Rico Pérez. Entre les rialles dels jugadors escapulats en destacava una, la d’Aly Coulibaly. El migcampista francès d’arrels senegaleses va marcar el gol que va permetre a l’equip igualar un 1-0 en contra. Després de viure mesos durs la temporada passada, el futbolista del Badalona, que està jugant-ho tot, va fer un 1-1 que li permet veure la llum i viure la cara més dolça del futbol: celebrar gols. Ell, de fet, no hi està acostumat, ja que a segona B no n’havia fet mai cap abans.

“Estic molt content, és el primer cop que marco amb la samarreta del Badalona i, a banda d’això, em trobo molt bé físicament i vaig deixant enrere la lesió”, afirma Aly, que la temporada passada es va trencar el tendó d’Aquil·les just quan començava a destacar i es va perdre cinc mesos de competició. Tot i això, el Badalona ha apostat fort per ell. S’havia acabat la seva cessió per part de l’Osca, però se l’ha quedat i li ha fet un contracte per a dues temporades. Ell, amb tot, espera aprofitar-los. És un jugador jove i ha vist com el club ha estat un trampolí per a promeses els últims anys. “Jo ara només penso a rendir el màxim possible sempre que el mister em posi, però s’ha vist que el Badalona és una plataforma per a jugadors joves com jo –21 anys– i ho vull aprofitar”, explica Aly, que creu que enguany hi ha un bloc competitiu: “Encara és aviat per marcar-se objectius, però jo crec que hi ha un bon equip. Intentarem fer les coses bé, aconseguir bons resultats, i ja veurem on ens porta tot això.”

Aly Coulibaly, en tot cas, és conscient que repetir una temporada com l’anterior, en què el Badalona va estar gairebé sempre en zona d’ascens i hi va caure l’últim sospir, serà molt complicat. “Enguany, als conjunts que la campanya passada van lluitar per pujar i no ho van fer, s’hi ha de sumar dos equipassos, el Mallorca i l’Elx. El grup tercer és molt exigent”, valora el mig francès, que després d’haver jugat senceres les cinc primeres jornades de lliga, espera tenir continuïtat.

El perfil
Aly Coulibarly (París, 08-04-1996) va arribar al Badalona procedent del filial de l’Osca, tot i que va debutar a segona A amb el club blaugrana: va jugar sis minuts en un partit contra el Lugo.
3
països.
El migcampista del Badalona ha jugat a França, a Anglaterra –va estar al filial del Bournemouth– i a l’Estat espanyol.
2
germans
futbolistes té Aly. Karim, que juga al Willem II (1a divisió holandesa) i Mohamed, que juga al Vaduz (2a divisió suïssa).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)