2a divisió FEF

El Cornellà, més efectiu, tomba el Llagostera

Copa RFEF. Els de Jordi Roger jugaran la final catalana contra el Vilafranca

llagostera 1 cornellà 2

LLAGOSTERA:Flere, Chele, Rodri (Guichón, 63’), Pep Mateu, Pol Gómez, Ayala, Pitu (Leo, 81’), Maymí (Moha, 70’), Maynau, Pablo Sánchez i Gavilán.CORNELLÀ:Ramón, Jaume, Ricard, Borja, Maureta (Èdgar, 45’), Sergi Gómez (Fall, 45’), Néstor, Machuca, Sascha, Gao (Cortés, 58’) i Fito Miranda.GOLS:0-1 (3’) Fito Miranda. 0-2 (38’) Néstor. 1-2 (89’) Moha.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:Al local Oriol Ayala; al visitant Cortés.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 100 espectadors al municipal de Llagostera.COMENTARI:El Cornellà va superar al Llagostera gràcies a una primera part molt efectiva en què va aconseguir fer dues dianes als gironins. Els llagosterencs van perdre el quart partit oficial al municipal, una assignatura pendent en aquest inici de curs. Ja en el minut 3, Fito Miranda va superar Flere, ahir titular sota pals en el lloc de Marcos, amb un xut ras al pal llarg, lluny de l’abast de l’exporter de la Damm. Tot i que els blaugrana van intentar despertar –Maymí ho va intentar amb dos xuts gairebé consecutius–, Néstor va fer el 0-2 abans del descans. En la segona part, el Cornellà va saber gestionar l’avantatge, tot i que el Llagostera va retallar distàncies amb un gol de Moha, ja sense temps per buscar la igualada. El Vilafranca, exempt, espera els del Baix Llobregat en la final de la fase catalana.