Girona

futbol

girona

Un camp que sempre suma

Talismà. Amb l’empat sense gols d’ahir a Leganés, el Girona es manté invicte a l’estadi de Butarque després de tres visites

El Girona continua obtenint rendiment de les seves visites a Butarque i, amb l’empat d’ahir, ja són tres visites al camp del Leganés aconseguint punts. Si el partit a primera s’ha estrenat amb una igualada sense gols, en l’etapa de segona divisió el Girona hi va pescar una victòria i un empat.

El triomf va arribar en el primer curs dels pepineros en la categoria de plata (2014/15), on un gol en pròpia porteria de Lejeune va fer treballar de valent els blanc-i-vermells. Sandaza va ser protagonista d’aquell matx amb dues dianes que van capgirar el resultat (1-2); el segon, al límit del temps reglamentari.

La temporada següent, l’equip de Pablo Machín va haver de suar per sumar un punt d’or. El Leganés va posar-se 2-0 en l’inici de la primera part, però en un altre tram final esplèndid, el Girona va poder empatar. Primer Mata i, tot seguit, Jairo en el 93’ van donar al conjunt de Montilivi un punt injust després de ser dominats de cap a peus per l’equip local. En el duel d’ahir es van veure un parell d’ocasions clares a banda i banda, i també un pal a cada porteria però finalment el resultat no es va moure en l’electrònic de Butarque.

HO SALVEN (15/16)

El Leganés va situar-se 2-0, però de nou en el tram final els gironins van empatar a dos

EQUILIBRAT (17/18)

En el retrobament a primera, tots dos van tenir ocasions però el resultat no es va moure

REMUNTADA (14/15)

Tot i un autogol de Lejeune, el Girona va poder remuntar amb gols de Sandaza
Curs 2014/15 (2aA)
Leganés-Girona 1-2
(14’) Lejeune en pròpia porta / (33’ i 90’) Fran Sandaza.
Curs 2015/16 (2aA)
Leganés-Girona 2-2
(21’) Mantovani, (52’) Gabriel / Mata (78’) i Jairo (93’).
Curs 2017/18 (1a)
Leganés-Girona 0-0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)