Girona

Asier Garitano

Entrenador de Leganés

“No sé on serà el Girona, però competeix molt bé”

Asier Garitano va atendre els mitjans de comunicació després del partit i es va mostrar satisfet amb el rendiment del seu equip ahir a Butarque. “És important tallar la ratxa de derrotes (els madrilenys venien de dues desfetes seguides, com el Girona) i hem tingut ocasions per guanyar el partit, la dinàmica és bona i estic content amb la feina feta, espero que l’equip vagi cada vegada millor”, va començar explicant l’entrenador del Leganés, que va continuar parlant del seu equip: “Fins ara en les cinc jornades de lliga hem estat bé, tenint bons moments en tots els partits i opcions de tirar-los endavant. Hem estat sempre posats en els cinc duels i això és molt important per a nosaltres.”

El tècnic, nascut a Vergara fa 47 anys, també va tenir paraules per al Girona, un equip del qual va destacar la competitivitat que té en cada enfrontament. “No sé on serà el Girona a la fi de la temporada, però sí que sé de la dificultat que hi ha quan puges de categoria, perquè nosaltres ja ho vam patir. Tot i així, el Girona s’està adaptant molt bé a la categoria, és un gran equip que competeix molt bé. A tots els equips els costarà superar-los, però encara és molt aviat per saber on seran, com també passa en el cas del Leganés”.

Interpel·lat sobre Amrabat, que encara no ha estat titular, Garitano va demanar paciència per al jugador internacional amb el Marroc: “El problema no és físic, però a poc a poc ha d’anar coneixent els seus companys, com també Beauvue, Naranjo... És un procés que requereix un cert temps.”

SATISFET

“És important tallar la ratxa de derrotes i hem tingut ocasions per guanyar”

ELOGIS

“El Girona treballa molt bé i a tots els equips els costarà molt superar-los”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)