2a divisió FEF

futbol

copa del rei

Somnis que s’esvaeixen

Copa. L’Olot s’avança a la Nueva Condomina, però no pot fer res per evitar la remuntada del Múrcia, que l’elimina de la competició i li impedeix jugar contra un primera espasa de 1a divisió

Múrcia 3 Olot 1

MÚRCIA:Santomé. Juanra, Xiscu, Orfila, Mateos, Juanma, Santi Jara, Carnicer (David Sánchez, 71’), Pedro Martín, Llorente (Elady, 58’) i Jordán (Víctor Curto, 58’).OLOT:Ginard, Blázquez, Barnils, Carles Mas, Bigas, Jordi Masó, Roger Vidal (Toril, 78’), Pedro del Campo (Nacho Pérez, 70’), Uri Santos (Alfredo, 58’), Hèctor Simón i Marc Mas.GOLS:0-1 (16’) Hèctor Simón. 1-1 (27’) Pedro Martín. 2-1 (76’) Víctor Curto. 3-1 (87’) Pedro Martín.ÀRBITRE:Mena Gimeno.T.G.:al local Pedro Martín (86’); al visitant Toril (89’).T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 5.000 espectadors a la Nueva Condomina de Múrcia.

L’Olot va posar fi al somni d’enfrontar-se amb un primera divisió que competeix en competició europea en els setzens de copa després de caure derrotat per 3-1 al camp del Múrcia. D’aquesta manera, els garrotxins, que es van avançar i van somiar fer-la grossa, queden amb la mel a la boca.

La primera part va començar amb un ritme frenètic. L’Olot tenia clar el seu guió i el va aplicar la mar de bé. I és que, quan els olotins van estar a prop de l’àrea rival, havien d’aprofitar al màxim les ocasions de gol i així jugar amb els nervis i les indecisions de la defensa local. Quan el joc era pla i cap dels dos conjunts dominava clarament, els de la Garrotxa van assestar un cop al contrincant. Un servei de banda de Blázquez va ser mal rebutjat pels defensors, Hèctor Simón va recollir la pilota, va controlar amb el pit i no s’ho va pensar ni un segon. L’engaltada del de Llançà va superar el porter Santomé, que no va poder fer res per evitar el 0-1, un plaer per als olotins, amb llicència per somiar (16’). El gol va aportar als de Martín Posse tranquil·litat i bons minuts, però en una pilota que no havia de comportar perill, un mal refús de Blázquez que va deixar la pilota morta al segon pal va permetre a un rival murcià fer la passada de la mort cap a Pedro Martín. L’extrem no va perdonar i va superar Ginard, batut sense poder fer-hi res.

La diana podria haver deixat estabornit els garrotxins però, trencant les prediccions, l’Olot va tornar a posar l’ai al cor als murcians. Un altre mal refús local va permetre a Uri Santos rematar al segon pal. En aquest cas, el garrotxí va topar amb la fusta després d’un xut amb ràbia i força. El matx va arribar al descans amb Pedro Martín fent treballar la defensa olotina, però amb Ginard segur sota pals.

Víctor Curto ho decanta

La segona part va començar amb el Múrcia fent un pas endavant i l’Olot aguantant com podia les arribades locals. Santi Jara, Fran Carnicer i Pedro Martín ho van intentar però, o no van estar encertats, o van topar amb Ginard o, fins i tot, amb Barnils, que es multiplicava per treure l’aigua. Amb el Múrcia dominant lleugerament, els de Posse van poder avisar en el 69’ amb un cop de cap de Masó als núvols després d’una bona jugada de combinació. Els olotins disposaven de possessions llargues i control, però en el 76’ el pitxitxi de la competició, Víctor Curto va despertar del somni l’Olot. El davanter va fer una primera rematada al pal i en la segona, ja a plaer, va introduir la pilota al fons de la xarxa. Amb tota la carn a la graella, els olotins van disposar d’una bona ocasió d’Hèctor, però Santomé va refusar, just abans que Pedro Martín sentenciés en una contra ja a les acaballes (87’).

ELS VESTIDORS

2a B i 3a vs. 2a B
FORMENTERA- Logroñés 4-3
Gimnàstica Seg.- PONFE. 0-1
Calahorra - FUENLABRADA 1-3
Talavera - CARTAGENA 0-1
Hèrcules - ELX 0-1
MÚRCIA - Olot 3-1
El Lleida Esportiu va quedar exempt i ja està classificat per als setzens.
2a A vs. 2a A
Sporting - NUMÀNCIA 1-1 (1-3)
Còrdova - TENERIFE 1-4
CADIS - Osasuna 1-0
Cultural - Valladolid 20 h (avui)
Saragossa - Lugo 21 h (avui)
S’ha d’estar content perquè l’equip ha jugat molt bé. Aquesta és la nostra identitat i manera de jugar
Martín Posse
Entrenador de l’olot
Hem arrencat ordenats amb el gol i, quan estàvem controlant millor el joc, ens han fet l’empat. Tot ha estat molt igualat

Cinc canvis respecte a l’onze inicial de Peralada

La copa era una de les apostes del club en l’inici de la temporada. I és que el conjunt de la Garrotxa no disputa habitualment aquesta competició, i la junta directiva i tota la plantilla havien dipositat moltes esperances de fer un bon paper. És per això que el tècnic Martín Posse ha anat rotant diversos jugadors entre la lliga i la copa, aplicant ahir fins a cinc canvis en l’onze inicial respecte al que va sortir al camp del Peralada dissabte passat. Bigas va entrar en el lloc de Micaló en el lateral esquerre, Jordi Masó per Jose Martínez –Barnils va passar del pivot a l’eix central–, Pedro del Campo pel lesionat Iván Guzmán –l’exjugador del Figueres ja el va rellevar en el primer temps a Peralada–, Hèctor Simón va substituir Alfredo Gutiérrez i Marc Mas, Alberto Toril en la punta d’atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)