Girona

JOFRE MATEU

Ex jugador del Barça i del Girona

“Tindrà possibilitats si desactiva Messi i aprofita les ocasions”

Amb el Barça 2 temporades
Amb el Girona 2 temporades

Ara comentarista esportiu, Jofre Mateu (Alpicat, 24-1-1980) va ser al seu moment un dels jugadors més prometedors del planter blaugrana, on va arribar amb 13 anys i en va sortir amb 21 després d’haver destacat al filial i d’haver debutat amb el primer equip, en què va jugar dos partits de lliga. Uns anys després, l’extrem va jugar dues temporades amb el Girona a segona A abans de fer els últims passos en la lliga índia. Sobre el partit a Montilivi, Jofre dona com a favorit el Barça, però deixa oberta la possibilitat que el Girona doni la sorpresa davant la seva afició.

Girona-Barça. Què en pensa d’aquest partit?
Sent realista, el més normal és que el Barça guanyi en qualsevol camp que visiti, però també s’ha de tenir en compte que el Girona està fent un bon paper a casa.
Què han de fer els gironins si volen tenir possibilitats?
Doncs aprofitar les ocasions i desconnectar Messi, que normalment és el jugador que decideix els partits.
Com ha vist l’equip dirigit per Pablo Machín en aquests primers partits a primera divisió?
M’ha agradat molt, ningú esperava que un recent ascendit rendís a aquest nivell. L’equip sap molt bé el que fa.
Què me’n diu, del Barça?
És un equip fiable i tira els partits endavant. Mai és bon moment per enfrontar-se amb el Barça, però ells potser també preferirien visitar Montilivi en un altre moment.
Ja queda molt enrere, però la seva etapa a can Barça segur que la recorda. Des de l’infantil fins al filial, i va arribar a jugar dos partits de lliga amb el primer equip.
Va ser una etapa de formació extraordinària, i després vaig poder debutar amb el primer equip, un gran record. Em sento un privilegiat d’haver-me format allà.
Del Girona també en deu tenir bons records.
Sí, i en guardo moltes amistats. Va ser una bona etapa, els meus millors anys com a professional, pel vestidor i perquè vam viure partits molt bons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)