Girona

PITU COMADEVALL

Ex jugador del Barça i del Girona

“El Girona haurà de fer un bon treball tàctic i defensiu per aturar-los”

Amb el Barça 1 temporada
Amb el Girona 1 temporada

Pitu Comadevall (Salt, 24/11/1983), actualment jugador del Llagostera, va arribar al Barça en categoria cadet i sempre podrà dir que va debutar a primera divisió amb el club blaugrana a San Mamés (3-1), un partit que el saltenc no oblidarà mai. En la temporada següent, la 2006/07, Pitu va jugar al Girona cedit pel Barça i va ser una peça clau en l’ascens de l’equip gironí a segona B.

Com creu que serà el partit entre el Girona i el Barça?
Crec que el Barça tindrà la pilota i portarà el pes del partit, i el Girona haurà de fer un treball tàctic i defensiu molt bo per poder-los aturar. A més, els gironins hauran de ser més efectius en atac que no pas en les últimes jornades, ja que el Barça concedirà poques ocasions.
Quines poden ser les claus de l’enfrontament?
Si Messi té el dia, hi ha poca cosa a fer. Si no és així, el Girona haurà d’intentar imposar les seves ganes per guanyar i també el suport que tindrà de l’afició.
Amb què es queda del seu pas pel Barça?
Per sobre d’haver debutat a primera, un fet que no s’oblida mai, em quedo amb el fet que al Barça hi vaig estar nou anys i em van formar com a persona, em van inculcar uns valors per a la vida que crec que són els correctes.
I del seu any al Girona?
La satisfacció del treball ben fet: vaig venir amb l’únic objectiu de l’ascens i ho vam aconseguir. Va ser l’inici d’una gran època per al Girona, que en el dia d’avui encara continua i ara ho fa a la màxima categoria.
Un resultat per al partit?
1-3.
Creu que el Girona aconseguirà la permanència i el Barça serà campió de lliga?
Crec que el Girona se salvarà sense gaires problemes, i que el Barça haurà de remar molt per guanyar la lliga, ja que el Madrid és més fort que mai. Però tant de bo el Barça ho guanyi tot al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)