Girona

GERARD LÓPEZ

Ex jugador del Barça i del Girona

“Els anys que vaig ser al Girona, aquest partit de lliga era inimaginable”

Amb el Barça 5 temporades
Amb el Girona 3 temporades

El tècnic del Barça B va ser el primer gran fitxatge del Girona a 2a A. Gerard López va arribar el febrer del curs del debut, el 2008/09. L’exfutbolista del Barça (cinc temporades al primer equip en dues etapes), del Mònaco, el València i l’Alavés va contribuir en la recta final del curs a una salvació que, aleshores, era l’únic objectiu del club de Montilivi.

Qui ho hauria dit, un Girona-Barça de lliga!
Els anys que jo vaig ser al Girona, això era inimaginable, perquè el club tot just acabava d’aterrar a segona A, no estava consolidat, hi havia problemes econòmics i l’únic objectiu era la permanència. Però en les últimes temporades ja es veia que el Girona estava trucant a la porta de primera. El projecte estava creixent, evolucionant i, tard o d’hora, el premi havia d’arribar. I va ser la temporada passada de manera molt merescuda.
Vostè es deu ara al Barça, però serà un partit especial?
I tant! El viuré amb molta il·lusió. El Barça té un equipàs i és favorit, perquè ho és gairebé en tots els partits i contra tots els rivals. Però també tinc ganes de veure un Girona molt competitiu, com ja ho ha estat a Montilivi contra dos equips de Champions com l’Atlético i el Sevilla. Segur que el Barça donarà el cent per cent d’importància al partit i jugarà molt concentrat perquè el Girona és un rival capaç de donar-te un ensurt.
El veu amb possibilitats de salvar-se, al Girona?
Per descomptat. S’ha d’anar adaptant a la primera, però de moment ha respost molt bé a un calendari molt i molt complicat. I fa anys que manté l’aposta d’un entrenador com Machín, que ha donat a l’equip una identitat pròpia i molta solvència esportiva.
Veu positiva per al Girona la vinculació amb el City?
Per al Girona ho és molt. Pot comptar cada any amb futbolistes que possiblement encara no estan preparats per jugar amb un equip de la talla del City, però que sí que tenen prou nivell per fer-ho amb el Girona i per créixer en un equip de primera. Futbolistes que, d’aquí a pocs anys, poden ser noms importants del futbol mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)