Girona

JOSEP MARIA FUSTÉ

EXJUGADOR DEL BARÇA

“Fa il·lusió inaugurar un camp i marcar”

“Mentiria si digués que vaig marcar amb un gran xut o amb el cul. Si n’hi ha imatges m’agradaria veure-les per recordar-ho”

Josep Maria Fusté (15 d’abril de 1941) va ser un dels protagonistes de la inauguració de Montilivi en marcar un dels gols blaugrana. Així ho recorda.

Ja fa 47 anys d’aquell 14 d’agost de 1970. Quins records en té?
Principalment, que vaig fer un dels gols. Sempre fa il·lusió estar en la inauguració d’un camp i marcar. Fa poc algú em va dir que va ser el primer gol, però la veritat és que no recordo gaire la jugada. Mentiria si ara digués que va ser amb un gran xut o amb el cul [riu]. Si n’hi ha imatges m’agradaria veure-les i saber com va ser. Respecte a l’ambient, suposo que hi havia força gent perquè el Girona té afició. A més, un partit contra el Barça sempre crida l’atenció.
Vostè coneix bé la zona de Girona.
Sí, perquè estiuejo a la Costa Brava i amb en Delfí Geli [president del Girona] som molt amics. De fet, aquest estiu he coincidit amb ell i dissabte estaré a Montilivi.
I quin pronòstic fa?
S’entén que el Barça és superior, però el Girona és un equip de casa i desitjo que només perdi aquest partit.
Confia que assoleixi la permanència?
Sí, el vaig veure l’altra dia i em va agradar molt tot i perdre. Va fer mèrits per treure un resultat millor. Crec que el Girona té un bon equip i confio que se’n surti.
Tornant a aquell partit inaugural de 1970. El Barça el va aprofitar per fer les primeres proves de la pretemporada.
Sí. Durant molt de temps el primer partit el fèiem a Granollers, però aquell any vam anar a Girona i vam tenir la sort d’inaugurar l’estadi.
L’altre golejador blaugrana de la cita va ser Bustillo.
Sí. Es tractava d’un jugador d’àrea. Molt espavilat i que definia molt bé. Va estar poc temps amb nosaltres a causa de la greu lesió que va tenir la temporada anterior al Bernabéu. [Pedro de Felipe li va fer una dura entrada al genoll].
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)