Territorial

Un Lloret reforçat rep l’invicte Llagostera B

1a catalana. Més enllà del duel entre equips de la demarcació, avui el Farners juga a casa contra el Mollet, mentre que el Banyoles intentarà encadenar el tercer triomf al camp del Vic

En la quarta jornada de lliga a primera catalana hi haurà quatre partits que es disputaran aquesta tarda i en tres hi haurà representants de la demarcació. El foc l’obrirà precisament un duel gironí entre el Lloret i el Llagostera B (16.00 h). Els lloretencs, que van estrenar el registre de victòries la setmana passada amb un triomf de prestigi a Manresa, arriben reforçats al partit, en què s’enfrontaran a un filial llagosterenc que, amb dues victòries i un empat, encara no coneix la derrota.

A les 17 h el Farners intentarà allargar la ratxa de dues victòries consecutives jugant a casa contra el Mollet. Els del Vallès Oriental no han començat gaire bé la competició i en les tres primeres jornades han sumat dos empats i una derrota. El mateix objectiu que els de Santa Coloma de Farners té el Banyoles, ja que els d’Adam Fontes encadenen dos triomfs i intentaran mantenir les bones sensacions en un terreny de joc sempre complicat com és el camp del Vic (18 h). Els vigatans han aconseguit tres empats en les seves actuacions.

Brots verds

La Jonquera, per la seva banda, jugarà demà al camp del Sant Joan de Montcada. Els de Joan Mármol han tingut un inici de lliga irregular i fins ara han obtingut una victòria, una derrota i un empat en aquesta arrencada de la primera catalana. Bech, amb tres gols en tres partits, encapçalarà la pólvora dels fronterers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)