2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

El Lleida, centrat a seguir en la bona direcció

2a divisió B. “El camí que hem agafat és el correcte i, per això, hem de continuar treballant en aquesta línia”, diu el tècnic dels blaus

Només hi ha quatre equips que encara estiguin invictes en el grup tercer de segona B: els tres primers i el Lleida, que és sisè. El conjunt de la Terra Ferma està signant un inici de lliga il·lusionant i, amb dues victòries i tres empats, els de Gerard Albadalejo s’han situat a la zona noble de la categoria. L’equip, doncs, rebrà demà la visita de l’Atlètic Saguntí amb la fita d’allargar aquesta ratxa amb una victòria. Al davant hi haurà un rival necessitat, que encadena quatre jornades sense vèncer i que ha mostrat fissures greus a la rereguarda en les darreres cites. Això, lluny de tranquil·litzar el tècnic dels blaus, el fa estar alerta. “El rival ha treballat molt fort tota la setmana en defensa després d’encaixar sis gols en els darrers dos partits,” explicava ahir l’entrenador.

Tot i tenir un ull posat en el Saguntí, Albadalejo té molt clar que la clau serà que el Lleida es mantingui fidel a la personalitat que li ha donat bons rèdits en els primers compassos del curs. “Les victòries i els empats reforcen sempre el treball i el camí que hem agafat és el correcte. Cal que seguim treballant en la mateixa línia”, explica el tècnic del Lleida, satisfet perquè el bloc, molt renovat respecte a la temporada passada, ha assimilat correctament els conceptes: “El vestidor ha interioritzat molt bé els missatges que transmetem els tècnics i intentarem mantenir-nos-hi fidels.”

La quadribarrada ja està a punt

El Lleida Esportiu és un dels clubs que dimecres es van solidaritzar amb les institucions catalanes després que fossin atacades. És per aquesta raó que el mateix dimecres el club va demanar a Joma, la marca que l’equipa, 25 samarretes amb la senyera i va informar a la FEF que tenia la intenció de lluir-les contra el Saguntí. Les samarretes van arribar ahir i la quadribarrada s’instaurarà com a quart equipament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)