3a divisió FEF

Amb la victòria entre cella i cella

3a divisió. El Figueres i, sobretot, el Palamós volen aconseguir els tres punts per trencar la mala dinàmica

Després que la setmana passada (de tres partits) no deixés un bon gust, el Figueres i el Palamós afronten avui una altra jornada amb un objectiu molt clar: guanyar. Per al Palamós la urgència és absoluta, ja que després d’haver sumat només dos punts en les primeres sis jornades no es pot permetre una altra ensopegada, i menys a casa. El degà no tindrà el rival més adequat per tenir una pressió afegida, i és que rebrà la visita d’un Ascó (a les 17 h) que ha encadenat quatre victòries. Si els palamosins volen sumar els tres punts, el que segur que hauran de fer es trencar el malefici amb el gol, i és que encara no han estat capaços de marcar en cap partit a casa. “L’Ascó és un gran equip, però estem convençuts que hem de sumar la primera victòria i els farem suar molt”, analitza Vicenç Fernández, que tindrà les baixes de Lluc, Ochoa, Pascu i Gelmà, lesionats, i Bonaventura, sancionat.

Redreçar el rumb

El Figueres, en canvi, ha tingut un inici de lliga més tranquil, però, després de perdre els dos últims partits contra el Cerdanyola (2-1) i el Terrassa (1-3), també buscarà una victòria per redreçar el rumb. Els de Chicho visitaran el camp del Gavà (a les 12 h) encara amb moltes baixes (Gil, Joan Pons, Aleix Feixas i Canal estan lesionats), però confien poder superar un Gavà que amb dues victòries ja ha deixat una mica enrere la crisi institucional. “Va tenir un inici molt difícil, però ara ja ha girat full en l’aspecte esportiu i és un bon equip, amb jugadors de banda i puntes que tenen molt talent i molta pólvora. Serà un partit difícil”, analitza Chicho.

El Gavà ja ha girat full al mal inici i és un bon equip, amb jugadors de talent i pólvora
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del figueres
Estem convençuts que hem de sumar la primera victòria de la temporada i els farem suar molt
Vicenç Fernández
entrenador del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)