2a divisió FEF

Propòsit d’esmena

2a divisió B. El Sabadell i el Peralada, que no són a la zona de la classificació on voldrien ser, s’enfronten entre ells amb l’objectiu de començar a rutllar com a bloc i sumar els tres punts

Hi ha set equips catalans a segona B i, de moment, només somriuen el Cornellà i el Lleida. Els altres cinc no han arrencat bé i neden entre els dubtes i la frustració. Per fortuna, només s’ha disputat un mes de competició, així que hi ha temps per a tot. Al setembre no hi ha cap situació que no es pugui esmenar. Ho saben el Sabadell i el Peralada, que aquesta tarda protagonitzaran l’únic duel català de la jornada a la Nova Creu Alta. Cara a cara dos projectes nous i ambiciosos –cadascun, a la seva escala– que encara no rutllen del tot bé. Qui té més urgències, això sí, és el filial del Girona, que ha pagat cars tots els contratemps que ha tingut planificant l’equip i només ha sumat un punt. La victòria està trigant a arribar més del previst en el debut dels empordanesos en el futbol de bronze, i avui miraran de no posposar més aquesta primera celebració. El Sabadell, però, no ho posarà fàcil. Toni Seligrat, com Arnau Sala, també va veure com el bloc s’acabava de formar tard i, tot i les ambicions, l’equip arlequinat és més a prop de la cua que de la part alta. Els vallesans volen donar la primera alegria a la seva parròquia, que ha vist dos 0-0 en els primers dos partits a la Creu Alta.

Diferents tipus de fam

A banda del Sabadell i el Peralada, avui tenen el propòsit de millorar la seva situació en la classificació l’Olot, que rep un equip amb els mateixos punts, la Peña Deportiva; el Badalona, que juga a casa contra un Deportivo Aragó força tou fins ara, i el Llagostera, que ha signant un inici decebedor de lliga i aquest migdia té una visita temible a Son Moix.

També hi ha fam de punts a Lleida i a Cornellà, però per raons ben diferents. Ells volen estar a dalt. Els blaus, que vestiran la quadribarrada en suport a les institucions catalanes, reben el Saguntí, mentre que els verds visiten el Vila-real B.

SABADELL
Alineació:
Roberto; Óscar Rubio, Pol Moreno, Migue, Dani Gómez; Adri Díaz, Ángel; Josu, Felipe Sanchon, Mario; i Guillemenot.
Baixes:
Capó, Gai Assulin i Pastells (lesió).
PERALADA
Alineació:
Gianni, Estellés, Bambo, Vallho, Maxi Villa, Andrés Romero, Iu Ranera, Pablo Carbonell, Coro, Paik i Soni.
Baixes:
Suárez, Boniquet i Kjetil (lesió).
CORNELLÀ
Alineació:
Craviotto; Pere, Maureta, Edgar, Valentín; Fall, Marc Caballé, Gómez; Pep Caballé, Cortés i Enric.
Baixes:
Aks (lesió).
LLAGOSTERA
Alineació:
Marcos; Chica, Viale, Esteban, Fuster; Carbó, Leo, Pitu, Guichón; Gabarre i Gavilán.
Baixes:
Colorado (lesió).
OLOT
Alineació:
Ginard, Blázquez, Jose, Barnils, Bigas, Masó Hèctor Simón, Pedro, Alfredo, Nacho Pérez i Marc Mas.
Baixes:
Yeray i Guzmán (lesionats).
LLEIDA
Alineació:
DIego Rivas; Aitor Núñez, Trilles, Eneko, Pumar; Moustapha, Valiente; Agudo, Félix i Mousa.
Baixes:
Noel (lesió).
BADALONA
Alineació:
Morales; Albarrán, Parera, Moyano, Maestre, Kilian; Aly Coulibaly, Juanjo Ciércoles, Toni Lao; Marcel Serramitja i Enri.
Baixes:
Juanjo (sanció).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)