2a divisió FEF

La victòria ja és una obligació

2a divisió B. L’Olot, en descens directe, rep el Peña Deportiva, un altre dels rivals que estarà lluitant per evitar baixar a tercera

L’Olot ha de començar a pensar en el present i el futur per al que queda de curs. Amb la copa ja aparcada definitivament després de caure eliminat a mans del Múrcia a la Nueva Condomina en la tercera eliminatòria (3-1), els de la Garrotxa reben el Peña Deportiva Santa Eulària d’Eivissa en el matx corresponent a la sisena jornada de lliga (a les 12 h). L’enfrontament és de vital importància per a la plantilla dirigida per Martín Posse, i és que, a més de buscar la primera victòria en el campionat, els olotins se les hauran amb un rival directe per evitar el descens –el Peña Deportiva té actualment tres punts, els mateixos que l’Olot–: “Cada diumenge és un partit important; no pas una final. Hem de tenir calma i tranquil·litat ja que estem convençuts que l’equip mereix més del que proposa, treballa i juga. Els futbolistes treballen molt bé, estem a gust amb ells i són honestos ja que s’hi deixen la pell al camp” comenta el tècnic de l’Olot, conscient que els seus homes han de fer un canvi de xip: “Ara mateix el Peña Deportiva és el més important per a nosaltres. Hores després del xiulet final a Múrcia l’equip només pensa en la lliga.”

El Peña Deportiva va aconseguir un meritori triomf contra el València Mestalla (1-0) en la tercera jornada però la resta dels quatre partits de lliga els ha perdut per la mínima, contra rivals potents com per exemple el Mallorca (1-0), el Lleida Esportiu (2-1) o l’Elx (0-1). També necessitats com l’Olot, els balears arribaran més frescos al matx. “És important recuperar els jugadors i aixecar els ànims”, diu Martín Posse, que té les baixes de Yeray i Guzmán, tots dos per lesió.

LA PRÈVIA

Cada diumenge és un partit important; no pas una final. Hem de tenir calma ja que estem convençuts que els resultats arribaran
El més important és recuperar els jugadors i aixecar els ànims. Necessitem l’afecte de l’afició
Martín Posse
Entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)