Nàstic

Nàstic

Segona divisió A

Un test per a la reacció

Nàstic. L’equip grana examina la fiabilitat del canvi a la banqueta, que es va iniciar amb la primera victòria de la temporada, en l’exigent visita a un Saragossa que tampoc ha començat bé

Al Nàstic li va sortir bé, d’entrada, el canvi a la banqueta, ja que en el primer partit amb Rodri com a entrenador en substitució de Lluís Carreras, l’equip grana va aconseguir la primera victòria de la temporada, contra l’Albacete (3-1). Els tarragonins, però, no han fet res, encara, i els toca demostrar que en la nova etapa miraran abandonaran la zona de descens i miraran cap amunt. Avui, tenen un test de nivell per comprovar que ara l’equip és més fiable que abans, ja que visiten el terreny de joc d’un dels equips cridats a lluitar entre els primers, el Saragossa.

L’equip aragonès enceta la cinquena temporada seguida a segona A i, com sempre, té l’exigència de tornar a la màxima categoria, la qual cosa li afegeix pressió. A més, Natxo González, que aquesta temporada ha agafat les regnes del Saragossa després de la gran etapa al Reus, no ha aconseguit que el seu nou equip comenci bé. Té els mateixos punts que el Nàstic (4) i també ocupa zona de descens, i és el bon rendiment en la copa –ha superat les dues primeres eliminatòries– el que el manté en un bon estat anímic. Així, dimecres va derrotar el Lugo en la competició del KO, la qual cosa li va servir per refer-se de les dues derrotes que encadena en la lliga.

Rodri, que va ser l’ajudant de Raül Agné al Saragossa, coneix bé els nervis que solen afectar La Romareda quan les coses van malament, de manera que sap que si el resultat és favorable al Nàstic l’ansietat del rival pot créixer. De totes maneres, el tècnic del Nàstic avisa del potencial del rival: “Té bon equilibri, no és fàcil d’atacar, ja que no fa concessions, mentre que en atac proposa i té variants.” Rodri espera veure un Nàstic amb identitat pròpia i amb ganes de protagonisme.

LA PRÈVIA

Els dos equips tenim l’obligació de guanyar. Nosaltres tenim ganes de sortir d’aquesta situació. Juguem on juguem hem de ser valents
Antonio Rodríguez
entrenador del nàstic
Tenim la necessitat de guanyar, però no crec que ens suposi pressió. Estem en una bona línia de joc i segur que portarà bons resultats
Natxo González
entrenador del saragossa

Daisuke Suzuki es recupera i entra a la llista

Rodri ha recuperat Diasuke Suzuki, baixa per lesió els últims dies, i ahir el va incloure en la llista de convocats. Caldrà veure, però, si el tècnic grana el col·loca a l’equip titular o manté la parella de l’últim partit, formada per Molina i Blanco. No es pot descartar que Rodri faci canvis en l’onze malgrat la victòria contra l’Albacete, ja que assegura que cada partit exigeix variants diferents. En atac, per exemple, admet que una possibilitat és situar junts Barreiro i Uche. El tècnic diu que al davant té molts recursos, ja que també disposa de la mobilitat de Delgado, Omar i Morente. Espera, a més, disposar aviat de Dongou, tot i que admet que encara ha de treballar molt per posar-se en forma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)