Girona

Encallats en la penombra

Un mes sense gol. El Girona, que no marca des del partit contra el Màlaga, ja encadena 422 minuts sense veure porteria tot i crear ocasions i buscar la solució amb tots els seus davanters

Ja fa partits que Pablo Machín insisteix que la falta de gol és el més preocupant del Girona en aquest inici. Amb només tres gols després de sis jornades, els gironins són dels equips menys golejadors de la lliga, empatats amb l’Espanyol, l’Eibar i el Leganés i només superats per l’Alavés, que ahir va marcar tot just el seu primer gol en la lliga contra el Madrid. El problema del Girona és que la manca de gol no té una solució senzilla, ja que l’equip arriba a l’àrea rival força sovint, troba espais sobretot per les bandes, aconsegueix tenir ocasions prou clares, però ni així no veu porteria. L’efectivitat, doncs, és el que el Girona ja sap que ha de millorar, però trobar la tecla li està costant molt.

Els de Pablo Machín van veure entre setmana en el partit contra el Leganés com superaven la pitjor ratxa sense veure porteria de l’era Machín, que es remuntava a la primera volta de la temporada passada, quan havien estat 291 minuts sense marcar. I després de no marcar en el partit d’ahir, que de ben segur no era el dia més adient, el Girona va disposar de bones ocasions per fer-ho sobretot en el tram final. La sequera golejadora que viu actualment l’equip ja s’ha allargat fins als 422 minuts (quatre partits i mig).

Remeis que no funcionen

El tècnic de Gómara és conscient de la mancança del seu equip i aquesta setmana ha remenat la plantilla buscant-hi una solució. En el partit de dimecres Machín va situar per primera vegada dos davanters a l’onze fent entrar Kayode per acompanyar Stuani en el lloc de Portu i ahir va innovar situant com a única referència Olunga, però tampoc li va funcionar.

L’amenaça que té ara el Girona és que si divendres que ve no és capaç de marcar contra el Celta haurà encadenat un mes sencer, entre les dues aturades de seleccions, sense haver marcat ni un sol gol en els cinc partits disputats, cosa que li faria passar uns quinze dies molt llargs abans de rebre el Vila-real després de l’aturada.

El Girona podria caure avui en zona de descens

Després de la derrota d’ahir i fer-ho per tres gols de diferència, avui el Girona podria veure com cau per primera vegada en la zona de descens, ja que ahir va acabar en la quinzena posició, però avui el podrien superar l’Espanyol, el Celta i el Deportivo i acabar la jornada divuitè (el Màlaga, amb un punt, i l’Alavés, encara sense sumar, no el podrien superar fins després de l’aturada). Com que l’Espanyol i el Deportivo juguen entre ells, els gironins només cauran en descens si empaten i el Celta guanya a Eibar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)