2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Les concessions es paguen cares

2a divisió B. El Llagostera cau golejat a Mallorca (4-0) en un partit en què va donar massa facilitats en defensa

mallorca 1 llagostera 0

MALLORCA:Reina, Joan Sastre, Xisco Campos, Raíllo, Bonilla, Pedraza (José Ángel, 81’), Damià Sabater, Rufo (Cano, 55’), Àlex López, Lago Junior i Abdón Prats (Giner, 70’).LLAGOSTERA:Marcos, Chica, Lucas Viale, Esteban, Maynau, Pol Gómez (Moha, 64’), Carbó (Pitu, 78’), Chele, Leo, Guichón (Gavilán, 67’) i Gabarre.GOLS:1-0 (29’) Àlex López. 2-0 (60’) Abdón Prats. 3-0 (73’) Lago Junior. 4-0 (89’) Àlex López.ÀRBITRE:González González.T.G.:als locals Pedraza, i Raíllo; i als visitants Guichón i Lucas Viale,PÚBLIC:6.144 espectadors a l’estadi de Son Moix.

El Llagostera va tornar de Mallorca amb un pam de nas, i és que tot i jugar els noranta minuts de tu a tu contra un dels grans de la categoria es va acabar enduent una autèntica golejada (4-0). La bona col·locació defensiva i les dificultats en què va posar el Mallorca en molts moments van quedar en un no-res, i és que cada vegada que els llagosterencs van donar un metre més d’espai als atacants mallorquinistes, ho van pagar amb un gol en contra. A més, per acabar-ho d’adobar, Manolo Reina va aparèixer en moments clau per posar un mur davant la seva porteria.

El cert és que el Llagostera va començar bé. Ordenat i concentrat va aconseguir incomodar el Mallorca i fins i tot va tenir alguna ocasió, però massa tímida. Quan feia mitja hora que es jugava, però, tot se’n va anar en orris, després que Àlex López rematés tot sol a l’interior de l’àrea després d’una jugada d’estratègia en un córner per fer l’1-0.

Qüestió d’efectivitat

Després d’encaixar el gol, el Llagostera va prémer l’accelerador. Amb Guichón i Gabarre més actius, les ocasions clares van començar a arribar al final de la primera part i van seguir després de la represa, però el gol es va resistir. Gabarre, Chele i Pol Gómez ho van provar abans del descans i Guicón va tenir la més clara en el minut 51, però Reina, amb una aturada de porter de futbol sala, va salvar el seu equip.

Quan més a prop estava l’empat, el Mallorca va aprofitar que els blaugrana havien perdut un punt d’atenció en defensa, va trenar una jugada a la frontal i Abdón, des de l’interior de l’àrea, va superar Marcos amb un xut creuat per fer el 2-0. El partit ja estava molt complicat per al Llagostera, que no va abaixar els braços i va seguir buscant el gol. Reina, una vegada més, es va erigir com a protagonista per evitar el gol de Gabarre en una rematada a boca de canó. I com ja havia passat abans, qui sí que no va perdonar va ser el Mallorca.

Els últims vint minuts ja es van fer molt llargs per al Llagostera, que va concedir una triple ocasió que va acabar amb un gol a plaer de Lago Junior per fer el 3-0 (73’). Amb el partit sentenciat i amb els d’Òscar Álvarez sense acabar de creure’s-ho pels mèrits que havien fet, el Mallorca va aprofitar per agradar-se en els últims minuts i Àlex López, que va fer un partit sublim, va fer el definitiu 4-0 amb una rematada de cap lliure de marcatge.

Marxem amb molt mal sabor de boca perquè hem arribat les mateixes vegades, però la diferència és fer els gols o perdonar
El Mallorca ha demostrat que al davant té un potencial enorme i ens ha condemnat