2a divisió FEF

No és com es comença

Com una derrota. L’Olot es deixa empatar contra la Peña Deportiva. Els olotins juguen bé i s’avancen en la primera part, però ho llencen tot en la segona i encaixen l’1-1 en el temps afegit

olot 1 peña dep. 1

OLOT:Ginard; Blázquez, Barnils, Carles Mas, Bigas; Roger (Jose, 82’), Hèctor Simon, Alfredo, Nacho Pérez (Kike, 70’); Uri Santos (Pedro, 52’) i Marc Mas.PEÑA DEPORTIVA:Dennis; Marcos, Alberto, Marc de Val, Javi Gallardo; Selfa, Rueda (Fran Núñez, 46’), Pepe Bernal; Erik Polanco, Jandrín (Fraile, 87’) i Guille (Górriz, 46’).GOLS:1-’ (26’) Hèctor Simón. 1-1 (91’) Górriz.ÀRBITRE:Garcelán Docio.T.G.:al local Roger: i als visitants Guille i Marc de Val.T.V.:directa a Carles Mas (84’).PÚBLIC:877 espectadors a l’estadi municipal d’Olot.

L’Olot s’està acostumant a crear expectatives a la primera part que després, a la segona, no sap complir. Ja li va passar a la Nueva Condomina, i va acabar eliminat, i ho va tornar a fer ahir al municipal, i es va quedar amb un pam de nas. El gol de Gorriz en el temps afegit va premiar l’esforç de la Peña Deportiva a la segona meitat i va ensorrar la il·lusió d’un Olot que tot just buscava la primera victòria en la lliga. Continua sense saber què és guanyar i ja s’ha enfrontat a tres dels rivals que el rodegen a la part més baixa de la taula, el conjunt eivissenc, el Deportivo Aragó i el Peralada.

Les falses expectatives es generen quan comences el partit amb bona actitud i jugant bé, però no guanyes, o quan, fins i tot, t’avances en el marcador, però no t’acaba servint per a res. L’Olot va fer totes dues coses. Barnils i Carles Mas no patien gens a darrere, Hèctor Simon liderava l’equip al mig del camp, Roger era a tot arreu i Uri i Marc Mas s’entenien a davant. Semblava que l’equip de Martín Posse dominava totes les facetes del joc i quan la Peña Deportiva es començava a desplegar, li va clavar un cop que li va recordar qui manava. Va ser en forma de xut ras des de fora de l’àrea d’Hèctor que va anar ajustat al pal dret de la porteria (1-0, 26’).

Amb el seu segon gol consecutiu –ja va marcar a Múrcia–, el migcampista va obrir un forat que Marc Mas va estar a punt de fer una mica més gros deu minuts després. Va rebre una pilota que havia creuat l’àrea en diagonal sense que ningú no la toqués i va xutar a boca de canó, però Dennis hi va posar bé el cos. L’Olot va perdonar i, a la segona part, ho va pagar. Fruit de la por de no guanyar o del cansament acumulat, els garrotxins van perdre la identitat. Van patir sense la possessió de la pilota i van deixar que la Peña Deportiva s’ho cregués. El conjunt de Santa Eulària, que va moure algunes peces al descans –només tenia un central pur (Alberto) i va acabar jugant amb un lateral a l’eix de la defensa (Marcos) i un extrem de carriler (Erik)–, va millorar, va picar pedra i va empatar quan l’Olot ja ensumava el triomf.

Els centímetres d’Alberto Gorriz van signar l’1-1. L’alt davanter basc va saltar més que ningú per rematar una centrada de Marcos i deixar en silenci l’Estadi Municipal en el minut 91. Ara bé, el gol no va agafar ningú desprevingut: la Peña Deportiva ja ho havia intentat abans i, fins i tot, Carles Mas va ser expulsat amb vermella directa (84’) per haver agafat Jandrín, a les portes de l’àrea, quan es quedava sol davant de Ginard.

La necessitat de guanyar ens fa estar més replegats del que voldríem. Mereixíem marcar el segon gol en la primera meitat
Ens dol perdre aquests dos punts amb l’esforç que hem fet. Ens han guanyat en físic
Martín Posse
entrenador de l’olot

Dos canvis respecte a l’onze de dimecres

Tot i l’exigència del partit de copa de dimecres a Múrcia, Martín Posse no va fer gaires canvis en l’onze. Alfredo i Nacho Pérez, que van entrar en el minut 58 i 70, respectivament, contra el Múrcia, van entrar ahir en l’alineació inicial del partit contra la Peña Deportiva. Els sacrificats van ser Jordi Masó i Pedro del Campo, que ahir va entrar en la segona part.

Tercer empat consecutiu

El gol en el minut 91 de la Peña Deportiva va evitar el primer triomf olotí del curs. Amb l’empat final l’Olot ja encadena tres partits sumant només un punt (contra el Deportivo Aragó, el Peralada i la Peña Deportiva, una ratxa que no vivia des del final de la primera volta del curs passat, quan va encadenar quatre empats.