Territorial

Futbol

Primera catalana

A casa ja no es perdona res

1a catalana. La Jonquera supera el Sant Joan de Montcada a les Forques, on va perdre-hi el primer partit, gràcies als gols de Torres, Pujadas i Dani

La Jonquera 3 St. Joan M. 1

LA JONQUERA:Aleix Manzano, Genís, Galles (Alaminos, 64’), Marc Nieto, Ramon Masó, Dani, Tidiane (Marc Darné, 89’), Mamau, Jorge Torres (Serra, 89’), Oriol Pujadas (Albert Genís, 76’) i Javi Revert (Remo, 89’).SANT JOAN MONTCADA:Roberto Aguado, Robert, Lluís, Moyano, Marc Gràcia (Leo, 67’), Juanjo (Ricard, 67’), Oriol Martínez, Pepe (Obispo, 56’), Ramón (Marc, 56’), Viti i Rubén (Molina, 65’).GOLS:1-0 (28’) Jorge Torres. 2-0 (48’) Oriol Pujadas. 2-1 (55’) Ramon. 3-1 (89’) Dani.ÀRBITRE:Vidal Clermont.T.G.:Als locals Marc Nieto, Manzano i Darné; i als visitants Ramon, Pepe i Lluís.T.V.:Al local Dani (89’) per doble amonestació.

La Jonquera té clar que si vol lluitar per les posicions capdavanteres no ha de deixar escapar els punts de casa, i després de perdre en la segona jornada contra el Manlleu (0-1) ahir tenia una prova de foc, que va superar amb nota. Els de Joan Mármol van superar el Sant Joan de Montcada en un duel igualat, intens i amb bon joc dels dos equips. L’efectivitat dels jonquerencs, però, va acabar marcant la diferència. En la primera part Jorge Torres va ser l’únic capaç de desequilibrar un partit que no tenia un dominador clar. El fronterer, des de fora de l’àrea, va fer l’1-0 que encarava el matx per a la Jonquera. El Sant Joan de Montcada va buscar sense èxit l’empat amb insistència abans del descans, i en la represa Oriol Pujadas va culminar una gran jugada col·lectiva per fer el 2-0 (48’). La tranquil·litat els va durar poc als fronterers, ja que poc després Ramón va retallar la diferència en el marcador (2-1, 55’). El gol va donar confiança als visitants, que van estar a prop de l’empat en diverses ocasions. La Jonquera es va saber defensar i ja en el 89’ Dani, a pler, va sentenciar el partit amb el 3-1 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)