Nàstic

El Nàstic empata en la recta final a Saragossa (1-1)

2a divisió A. Maikel Mesa (87’) ha fet el gol dels grana contra l’equip aragonès, que ha jugat tota la segona part amb deu futbolistes

El Nàstic ha aconseguit un punt al camp del Saragossa gràcies a un gol de Maikel Mesa en el minut 87. L’equip aragonès ha marcat en la primera meitat (18’) i ha jugat tota la segona amb deu per l’expulsió de Borja Iglesias just abans del descans (44’).

Tot i que el Nàstic ha començat a prop de l’àrea visitant, amb un xut molt intencionat de Maikel Mesa, el Saragossa ha marcat primer en un córner servit per Buff al primer pal i rematat per Toquero. Amb els dos equips amb ganes de tenir protagonisme, el Nàstic ha tornat a estar a prop del gol, primer en una mala rematada de Delgado i després en un cop de cap de Manu Barreiro que ha trobat la gran resposta del porter Cristian Álvarez. Abans del descans, Borja Iglesias ha vist la segona targeta groga per una petita agressió al porter Dimitrievski.

En la segona meitat, el Nàstic ha insistit molt en atac davant un Saragossa que s’ha defensat amb ordre en inferioritat numèrica. Cristian Álvarez ha evitat el gol del Nàstic diverses vegades, però no ha pogut fer res davant el cop de cap de Maikel Mesa després del rebuig del travesser en una rematada d’Omar Perdomo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)