3a divisió FEF

El Palamós vol combatre la urgència amb paciència

3a divisió. Joan Pau Pérez ratifica la confiança en Vicenç Fernández tot i haver sumat només dos punts en set jornades, i confia que si es manté el nivell de joc els resultats arribaran

Tot i haver sumat només dos punts en les primeres set jornades, a Palamós es respira tranquil·litat, encara que Vicenç Fernández deixés la porta mig oberta després de la derrota de diumenge contra l’Ascó: “Amb una ratxa de mals resultats, que et destitueixin és una opció perquè és més fàcil fer-ne fora un que 21.” La resposta del president, però, és contundent. Tot i reconèixer que és necessari començar a sumar punts, el president del club, Joan Pau Pérez, no vol ni sentir a parlar de solucions dràstiques per trencar la mala dinàmica. “Sempre esperes començar millor, però tampoc ho hem de cremar tot ara. Tenim absoluta confiança en l’equip i en l’entrenador”, va assegurar Joan Pau Pérez.

Amb bons ulls

El fet és que el club encara creu que és molt d’hora per mirar només els resultats i la classificació de l’equip, i el joc que ha desplegat l’equip fins ara els fa ser optimistes. “Hem de tenir en compte que l’entrenador és nou i tenim un equip molt jove que necessita temps per créixer. El calendari ha estat complicat, però l’equip ha jugat bé, crea bones ocasions en cada partit i, per exemple, contra l’Ascó no semblava que ells fossin quarts i nosaltres últims. Per això estem més tranquils en la valoració que fem a hores d’ara. El problema que tenim és que ens costa fer gols, però si seguim així segur que arribaran”, analitza el president del degà.

Per corregir la situació no és descartable que es faci algun moviment en la plantilla, tot i que si arriba un punta haurà de tenir un perfil econòmic. “Els moviments són cosa de la direcció esportiva, però encara tenim marge per fer algun moviment, i si en Vicenç Fernández considera que cal fer-ho ho intentarem. Abans de morir li deixarem fer tot el que cregui oportú per intentar que la dinàmica canviï”, assegura Pérez.

Pocs precedents

En els últims anys s’havien vist pocs precedents d’equips amb un bagatge tan pobre després de set jornades de lliga i només un de pitjor, el Santboià, que només va sumar un punt en la temporada 2013/14. Amb dos punts hi ha els casos de la FE Figueres (el curs 2005/06), del Cassà (2007/08), la Gramenet (2013/14) i el Prat (2014/15). Aquest últim cas és el cas al qual s’agafa el Palamós, ja que els potablava van acabar la temporada en sisena posició i empatats a punts amb el quart tot i el mal inici que van fer.

L’equip està jugant bé i això ens permet fer una valoració més tranquil·la. El problema és el gol
Joan Pau Pérez
president del palamós
Amb una ratxa de mals resultats, que et destitueixin és una opció perquè és més fàcil fer-ne fora un que 21
Vicenç Fernández
entrenador del palamós
Sempre esperes començar millor, però tampoc ho hem de cremar tot ara. Tenim absoluta confiança en l’equip i l’entrenador
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)