Territorial

La jornada de l’enlairament

1a catalana. La Jonquera visita avui el Can Vidalet en un duel entre conjunts de la part alta de la taula. Els de Joan Mármol volen encadenar dues victòries i tres jornades sense perdre

La cinquena jornada de primera catalana aixecarà el teló aquesta tarda, i entre els duels programats destaca el que enfrontarà el Can Vidalet amb la Jonquera (19.30 h). Els fronterers posaran a prova la seva progressió ascendent –han aconseguit un empat i una victòria contundent– visitant una de les sorpreses de l’inici de la competició. El Can Vidalet encara no ha perdut cap partit i té un balanç de dues victòries i dos empats. La resta de la jornada pel que fa a representants gironins es jugarà demà i, entre ells, hi haurà el líder, un Farners que gràcies a tres victòries consecutives s’ha enfilat al capdamunt de la taula. Aquesta jornada visitaran el Sant Joan Montcada (12.00 h).

Un partit ben atractiu

Demà també hi haurà enfrontament entre equips gironins. En aquest cas serà el duel entre el Banyoles i el Lloret (12.00 h), dos equips que comparteixen una dinàmica irregular en aquestes primeres jornades. Els banyolins van ensopegar a Vic diumenge passat i van posar fi a una ratxa de dues victòries seguides, mentre que el Lloret encara arrossega en la classificació les dues derrotes dels dos primers partits però ha aixecat el cap gràcies al triomf i a l’empat aconseguits les dues darreres setmanes de competició.

La cinquena jornada es tancarà amb un duel de filials, ja que el Llagostera B rebrà a casa el Sabadell B (17.00 h). Els blaugrana, que encara no han perdut aquest curs, tindran al davant un filial arlequinat que ha baixat de tercera però s’ha encallat i fa dos partits que no guanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)