Reus

Inspiració i solvència

Reus. El conjunt roig-i-negre venç el Sevilla Atlético gràcies a un gol de Juan Domínguez i a la capacitat de defensar-se mitja hora amb deu homes

SEVILLA AT. 0 REUS 1

SEVILLA ATLÉTICO:Caro; Carmona, Berrocal (Juanje, 82’), Álex Muñoz, Matos; Olavide, Fede San Emetero, Aburjania (Boutobba, 70’), Aitor Cantalapiedra; Marc Gual i Carlos Fernández (Pozo, 46’).REUS DEPORTIU:Edgar Badia; Miramón, Atienza, Olmo, Álex Menéndez; Gus Ledes, Tito, Juan Domínguez (Borja Fernández, 84’); Querol (Ricardo Vaz, 65’), Máyor i Fran Carbia (Lekic, 82’).GOLS:0-1 (17’) Juan Domínguez.ÀRBITRE:Eiriz Mata (col·legi gallec).T.G.:als locals Olavide, Boutobba i Aitor Cantalapiedra, i al visitant Querol.T.V.:al visitant Máyor (61’), doble amonestació.PÚBLIC:1.454 espectadors.

Al Reus li faltava guanyar a fora de casa, i ahir ho va fer. Suant molt la cansalada, això sí. El conjunt roig-i-negre en va fer prou amb un gol de Juan Domínguez i la seva solvència al darrere, sobretot quan es va haver de defensar amb deu homes durant mitja hora, per tornar de Sevilla amb tres punts que el situen a la zona plàcida de la classificació. L’actuació del sempre fiable Edgar Badia també hi va tenir a veure.

Tot i que el conjunt de casa va començar avisant amb una arribada de Marc Gual, el Reus va anar prenent les regnes del partit i el va controlar a través del rigor tàctic que l’ha caracteritzat els últims anys. Així, no va trigar a aproximar-se a l’àrea de Caro. Primer ho va intentar Pichu Atienza amb una rematada a la sortida d’un córner i, en la següent arribada clara, Juan Domínguez va obrir la llauna (17’). El mig gallec va rebre una bona assistència de Fran Carbia des del carril esquerre i va etzibar un xut col·locat des de la zona del punt de penal que va sorprendre el porter local. Amb el 0-1, el Reus va saber mantenir a ratlla un Sevilla Atlético que, fruit de les necessitats –encara no ha guanyat–, va mostrar-se com un conjunt erràtic i precipitat.

Després de la represa, i d’un nou avís de Marc Gual, la tònica va mantenir-se. Això sí, fins que en el minut 61 Máyor va veure la segona targeta groga i als del Baix Camp els va tocar defensar amb deu homes. Va tocar aguantar un setge continu, sobretot en accions d’un Pozo que va reactivar el Sevilla Atlético. Llavors, entre la solvència d’un equip que sap defensar-se i la inspiració d’Edgar Badia, salvador com sempre, el Reus va poder amarrar tres punts d’allò més dolços.

ELS VESTIDORS

Ens hem avançat i, en la segona part, amb un menys, hem patit però sense passar gaires patiments pel que fa a ocasions
Estem molt contents, a segona costa molt sumar punts, i aquests ens donen tranquil·litat
Xavi Bartolo
segon eNTRENADOR DEL REUS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)