2a divisió FEF

Moha Chaoui estarà uns tres mesos de baixa

2a div. B. L’Olot perd el porter sub-23, que s’ha trencat l’escafoide del canell esquerre, i el club es podria replantejar fitxar un recanvi

Contratemps seriós per a Martín Posse i l’Olot. El porter suplent, Moha Chaoui, haurà d’estar entre dos i tres mesos de baixa després de confirmar-se que té trencat l’escafoide del canell esquerre. Tot i que en principi semblava que la lesió no seria important –es va parlar d’un esquinç–, les radiografies que li van fer ahir al matí van confirmar els pitjors presagis, que obligaran el porter empordanès a aturar-se i l’Olot potser haurà de fitxar un substitut. I és que el porter del juvenil Guillem Sacrest serà l’encarregat de ser el suplent del balear Xavi Ginard, l’únic jugador que ha completat tots els minuts en la lliga i en la copa. La joventut i la falta d’experiència de Sacrest, no absent de qualitat, està fent replantejar a l’àrea esportiva la possibilitat de fitxar un altre porter sub-23 que pugui substituir Moha.

Jafar Yeboah s’entrena

A més de disposar d’un jugador d’experiència contrastada com Jordi Xumetra en els entrenaments de l’equip de Martín Posse, fa diverses sessions que el davanter de Ghana Jafar Yeboah també participa en el grup. Com el de l’Estartit, l’exjugador de l’Espanyol B o el Granada B no ocupa fitxa sub-23, fet que fa impossible que s’incorpori de manera immediata a l’equip –a l’agost va participar també en algun entrenament del Peralada–. En la sessió matinal d’ahir al municipal, els dos jugadors van participar com un més en els exercicis ideats per Martín Posse i Pablo Rotchen, que no els menystenen en cap moment respecte als futbolistes que sí que formen part de la plantilla.

La Grada es mou

Ajudats per ERC d’Olot, la penya d’animació de l’Olot va fer ahir a la tarda una roda de premsa per exposar els actes que faran amb motiu de la visita de l’Atlètic Saguntí demà al municipal (a les 17.30 h). La intenció de les dues organitzacions és fer un mosaic d’11 metres amb paperetes en el minut 10, a més de fomentar l’assistència de públic a l’enfrontament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)