Nàstic

Nàstic

Segona divisió A

Maikel Mesa, una peça inamovible

Nàstic. El migcampista canari és, juntament amb Javi Jiménez, l’únic jugador grana que ha disputat tots els minuts possibles en la lliga

El tortuós inici de lliga del Nàstic, amb canvi de tècnic precipitat inclòs, ha estat territori abonat per als canvis, els retocs i les rotacions. Tot i això, hi ha un parell de futbolistes que, al marge de la irregularitat de l’equip, han rendit a un nivell alt i han disputat tots els minuts possibles fins ara: el lateral esquerre Javi Jiménez i el mig Maikel Mesa. El centrecampista canari, precisament, jugarà demà a casa seva, ja que el Nàstic visita el Tenerife, club en el qual es va formar, si bé la darrera etapa de juvenil la va jugar al Laguna. Sigui com sigui, Mesa afronta el desplaçament a la seva terra molt content de com li estan anant les coses, ja que tant Lluís Carreras com Rodri han comptat amb ell. “Soc feliç de poder jugar i aportar a l’equip”, explicava ahir Mesa, que parla del seu petit canvi de rol amb el relleu a la banqueta: “Ara potser jugo una mica més obert a la banda, però em moc amb llibertat per dins també. Estic content i agraït als dos entrenadors, també a Lluís Carreras.”

Maikel Mesa també va analitzar la setmana atípica que ha viscut l’equip després que diumenge se suspengués el Nàstic-Barça B i va parlar dels dies que venen, ja que ara arriba una jornada intersetmanal. El canari pensa a curt termini –“ens centrem en Tenerife i no mirem més enllà, després ja en parlarem”– i no creu que tot plegat hagi d’afectar negativament l’equip: “Els preparadors físics tenen en compte tots aquests factors i ens preparen perquè estiguem capacitats per tirar endavant els tres partits que ara ens esperen.”

LA FRASE

Soc feliç de poder jugar. Ara potser ho faig una mica més obert, però em moc amb llibertat
Maikel Mesa
MIGCAMPISTA DEL NÀSTIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)