2a divisió A

Ordre i aventura

Reus. L’equip roig-i-negre, que és qui protagonitza partits amb marcadors més curts, rep la visita d’una Cultural que ha fet i rebut molts gols. La fita és mantenir la bona línia de l’últim mes

Aquesta tarda, al municipal de Reus, es viurà un d’aquells partits en què és molt difícil fer pronòstics. L’equip de casa, que basa el seu futbol en el rigor defensiu, rep la visita de la Cultural, un conjunt acabat d’ascendir a qui li agrada la gresca. Els de Lleó estan protagonitzant enfrontaments d’allò més entretinguts i els seus partits han estat, juntament amb els del Valladolid, els que han tingut més gols de la categoria (25). La xifra contrasta amb la del Reus, que seria el cuer d’aquesta llista (9 gols, 4 a favor i 5 en contra). Tot i aquesta gran diferència, tots dos equips estan en una situació semblant a la classificació: s’han instal·lat a la zona mitjana i els separa un sol punt. Val a dir, això sí, que el Reus està vivint un moment més dolç, ja que encadena quatre partits sense perdre (8 punts de 12), mentre que la Cultural fa tres jornades que no celebra un triomf (2 punts de 9).

El tècnic del Reus, Aritz López Garai, tindrà com a principal dilema qui situarà a la punta de llança, ja que Máyor és baixa per sanció. En aquest sentit, Lekic podria tenir força números d’ocupar el 9, tal com va explicar ahir: “Ja està llest, fa cinc setmanes que és amb nosaltres i ja està en la dinàmica de competir d’inici si ho considero oportú.” La resta d’equip podria ser la que va guanyar al camp del Sevilla Atlético jugant mitja hora amb deu futbolistes. De fet, Garai va lloar la capacitat de sofriment dels seus: “L’equip va respondre bé amb un home menys i van saber sofrir.”

Respecte al rival, l’entrenador basc té mol clar que més val no refiar-se’n, ja que és equip acabat d’ascendir però que té la butxaca plena i ha fet un bloc competitiu. “No em sorprèn l’inici que ha fet la Cultural, té un patrocinador molt important al darrere, els qatarians de l’Aspire, que han fet un bon pressupost. De fet, ells tenen jugadors que altres equips no hem pogut fitxar”, va relatar López Garai, que tampoc no sap com es desenvoluparà el partit, tenint en compte els contrast ordre-aventura dels dos equips: “Veurem què en surt. Nosaltres intentarem potenciar les nostres virtuts.”

L’AVANTMATX

No em sorprèn l’inici de la Cultural, té un patrocinador molt important i ha fet un bloc potent
Aritz López Garai
ENTRENADOR DEL REUS
Serà un partit complex, perquè el Reus és un rival sòlid però que també té atreviment
Rubén de la Barrera
ENTRENADOR DE LA CULTURAL

Vítor i Guzzo continuen a la infermeria

El Reus continua tenint les baixes dels portuguesos Vítor i Guzzo, els dos únics futbolistes que encara no han pogut disputar ni un minut aquesta temporada. Vítor, de fet, està vivint un calvari amb les lesions i la temporada passada ja va tenir poca presència per culpa d’aquests problemes. No va poder competir fins al tram final del curs. “El seu genoll dona més problemes dels previstos, l’esperem amb ganes i il·lusió”, va dir ahir López Garai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)