Derrota sense excuses

3a divisió. El Palamós va perdre amb claredat contra un Sant Andreu que va ser superior. Ofensivament, els palamosins van tenir un bagatge molt pobre

palamós 0 sant andreu 3

PALAMÓS:Quinti, Eppy, Cano, Botxi, Subi, Nahuel, Herrera (Barrera, 62’), Lluc Banús, Isma (Litus, 72’), Marc Vilà (Marc Medina, 62’) i Bonaventura.SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Jordi Méndez (Alfred, 46’), Alberto Carroza, Noguera, Víctor, Alberto (Elhadji 76’), Juanan (Dani, 68’), Óscar Muñoz, Ton i David López.GOLS:0-1 (22’) Juanan. 0-2 (46’) Alfred. 0-3 (71’) Óscar Muñoz.ÀRBITRE:Gonzalo Romero.T.G.:als locals Cano i Barrera; i al visitant Alberto Carroza.PÚBLIC:Uns 400 espectadors al municipal Palamós-Costa Brava. La meitat eren aficionats del Sant Andreu.

La victòria de la setmana passada a Granollers no va tenir continuïtat, i és que el Palamós continua sense guanyar a casa després de la derrota d’ahir per 0-3 enfront un Sant Andreu que va ser clarament superior al llarg dels 90 minuts.

De tota manera, la pel·lícula del partit potser hauria estat diferent si en el minut 16 l’àrbitre hagués xiulat un claríssim penal de Carroza sobre Marc Vilà. Poc després, i en la primera ocasió de gol dels visitants, Juanan va fer el 0 a 1 amb el cap (22’). Amb el marcador a favor, el Sant Andreu va tenir més el control de la pilota davant un Palamós que es defensava bé però li costava molt crear ocasions.

Només començar la segona part el Sant Andreu va etzibar un cop molt dur al degà. Alfred, en la primera pilota que va tocar, va fer el 0 a 2 després d’una greu errada defensiva dels palamosins. Vicenç Fernández va donar entrada a Barrera i Medina i poc després a Litus, però els canvis van aportar poca cosa. Ja en el minut 71 el davanter visitant Óscar Muñoz va fer el definitiu 0-3 amb un gran xut des de la frontal de l’àrea petita i sense deixar caure la pilota. El bagatge del Palamós en atac va ser molt pobre i, a banda del penal no assenyalat, les úniques ocasions destacables van ser dues rematades de Marc Vilà. Amb aquest resultat el Palamós segueix en zona de descens amb cinc punts i només dos dels quinze possibles a casa.

El Sant Andreu és un just guanyador, però per les ocasions que ens ha fet no mereixíem rebre els tres gols que hem acabat encaixant
El seu gol en el primer minut de la segona part ha estat clau i ens ha deixat molt tocats
Vicenç Fernández
entrenador del palamós

Dos partits a fora per aixecar el vol

El Palamós no tornarà a jugar a casa fins al 29 d’octubre, contra el Vilafranca, ja que jugarà els dos pròxims partits lluny del municipal, contra l’Horta i el Castelldefels. Després d’aconseguir els tres punts en l’últim desplaçament a Granollers, el degà espera poder aconseguir els punts que se li resisteixen a casa i sortir de baix.