2a divisió FEF

futbol

Segona divisió B

Jorge Félix decideix

Per la mínima. Un gol del mitjapunta a l’inici de la segona meitat (48’) va donar la victòria al Lleida contra el Llagostera, que ja fa sis jornades que no guanya i ocupa la penúltima posició

LLEIDA 1 LLAGOSTERA 0

LLEIDA:Diego Rivas; Aitor Núñez, Andriu, Eneko, Pumar; Lázaro (Moustapha, 45’), Valiente; Agudo (Javi López, 70’), Manu Molina, Jorge Félix (Trilles, 86’); i Nierga.LLAGOSTERA:Marcos Pérez; Chica (Pablo, 70’), Lucas Viale, Esteban, Raúl Fuster (Maymi, 60’); Chele (Manu Gavilán, 80’), Marc Carbó, Leo, Maynau; Moha i Gabarre.GOLS:1-0 (48’) Jorge Félix.ÀRBITRE:Carbonell Hernández.T.G.:al local Eneko i als visitants Fuster, Leo, Moha i Maymí.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 1.000 espectadors al Camp d’Esports de Lleida.

L’efectivitat va decantar la balança en el primer duel català viscut al Camp d’Esports aquesta temporada, ja que un solitari gol de Jorge Félix al començament de la segona part va donar la victòria a un Lleida que es consolida a la quarta posició. El Llagostera, per la seva part, va tenir un parell d’ocasions molt clares per marcar abans del descans, però en atac es va mostrar poc resolutiu i sense idees.

El Lleida va sortir fort, i prova d’això van ser els 3 córners de què va disposar en els primers 5 minuts de partit. Al minut 4 va arribar el primer avís, en un xut de Marc Nierga després d’una combinació amb Pumar, desviat a córner per Marcos, en l’únic xut a porteria d’aquest període. Al minut 23, Agudo va recollir una pilota a l’àrea petita, però Esteban, atent, va enviar a córner. A partir d’aquí, el domini local es va anar atenuant i el Llagostera, que havia sortit amb dubtes, va començar a estirar-se i a equilibrar el joc. Això va traduir-se en bones oportunitats abans del descans. Al minut 38, Moha va recollir una pèrdua local i va arribar tot sol fins a l’àrea, però li va faltar velocitat i el seu xut va marxar desviat. Al 45, una nova pèrdua del Lleida va propiciar un quatre contra un en atac del Llagostera, també conduït per Moha, però que va tallar oportunament Aitor Núñez, enviant a córner. En el servei de cantonada, la pilota va quedar morta enmig d’un bosc de cames dins l’àrea, però ningú va poder connectar el xut.

Després de la represa, el Lleida va tornar a endollar-se i ben aviat va trobar el premi. Al minut 48, una triangulació a l’esquerra entre Manu Molina i Pumar va acabar amb centrada d’aquest que, al cor de l’àrea, va rematar Jorge Félix a l’escaire del pal llarg de Marcos, establint l’1-0 definitiu. Poc després, i novament des de la banda esquerra, va arribar una altra centrada que Agudo va rematar desviat. Malgrat que les ocasions venien de la part local, el Llagostera no va perdre la cara al partit i, en el minut 73, Leo va fer glaçar el Camp d’Esports amb una falta directa que va marxar alta per molt poc. Les anades i vingudes van ser constants en el tram final i la presència a les àrees va augmentar, però no es va poder concretar en res per cap dels dos equips, i el Lleida va signar la seva segona victòria consecutiva, mentre que el Llagostera continua penúltim sense aixecar el cap.

ELS VESTIDORS

Ha estat una victòria justa i hem tingut ocasions suficients per fer el segon gol
Gerard Albadalejo
entrenador del lleida
Ens està passant massa sovint que els inicis de les parts no són bons. Hem pogut marcar el 0-1
Òscar Álvarez
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)