Reus

En la direcció correcta

Reus. L’equip roig-i-negre, amb la personalitat consolidada i que encadena cinc partits sense perdre, posa a prova la seva fortalesa al camp de l’Osca, que ha guanyat els tres últims duels

El Reus ja camina amb pas ferm en la segona temporada a segona A i, en les últimes jornades, ha mostrat la personalitat que ha de fer que sobrevisqui en una categoria dura. El conjunt d’Aritz López Garai encadena cinc jornades sense perdre, en les quals ha guanyat dos partits i només ha encaixat dos gols. La solidesa torna a ser el seu punt fort i la falta de gol, un problema crònic que no sembla que tingui una solució fàcil. La presència de Lekic, que en l’últim partit, contra la Cultural Leonesa (1-1), va debutar amb gol com a titular, ha d’ajudar a resoldre-ho. Tres dies després de l’empat a casa contra l’equip de Lleó, el Reus té un altre compromís, el que obre la novena jornada, intersetmanal. Visita el terreny de joc d’un dels equips més en forma del moment, l’Osca, que encadena tres victòries de prestigi. L’equip aragonès va aprofitar a la perfecció els dos partits seguits al seu estadi i va derrotar dos dels aspirants a acabar entre els primers, el Valladolid i el Rayo Vallecano, i dissabte passat va aconseguir una gran victòria al camp de l’Almeria (1-0).

“És un partit complicat contra un equip bo, que té gol, que està en una bona dinàmica i que ve de guanyar equips bons de la categoria”, avisa Aritz López Garai, que avui en principi només té les baixes dels lesionats Guzzo i Vítor. De totes maneres, el tècnic del Reus haurà de fer alguns canvis respecte a l’onze inicial de l’últim partit de lliga, ja que han passat pocs dies i ara són aconsellables les rotacions. El més lògic és que Máyor, sancionat contra la Cultural, torni a la titularitat i que hi hagi canvis en la segona línia d’atac.

El curs passat, botxí

L’Osca va ser, la temporada passada, un dels equips que va derrotar dues vegades el Reus. En la primera volta, l’equip roig-i-negre va visitar El Alcoraz en la dotzena jornada i després de dues victòries seguides, i en va tornar amb la segona derrota de la temporada (2-1). En la segona volta, un gol de Samu Sáiz en la recta final va condemnar a la derrota un Reus que estava en plena dinàmica negativa (0-1).

Osca - Reus
20 h (avui)
Cultural - Sporting
21 h (avui)
Numància - Barça B
20 h (demà)
Nàstic - Granada
20 h (demà)
Oviedo - Tenerife
21 h (demà)
Sevilla Atlético - Cadis
22 h (demà)
Llorca - Saragossa
22 h (demà)
Lugo - Còrdova
16 h (dijous)
Valladolid - Alcorcón
18 h (dijous)
Osasuna - Albacete
20 h (dijous)
Rayo Vallecano - Almeria
20 h (dijous)
És un partit important: podem encadenar quatre triomfs. El Reus és un rival incòmode
Joan F. Ferrer, ‘Rubi’
entrenador de l’osca
L’Osca és un bon equip, que té gol i que ve de guanyar rivals importants de la categoria
Aritz López Garai
entrenador del reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)