3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

Makaay i Coro, un atac conegut a Palamós

3a divisió. En la part ofensiva del pròxim rival en la lliga, l’Horta, hi destaquen dos jugadors que van vestir la samarreta del degà

Després de la desfeta en el darrer partit a casa, el Palamós haurà de buscar oxigen en forma de punts al camp de l’Horta, un rival amb diversos homes que coneixen bé el conjunt de la Costa Brava. Sota les ordres de Nacho Castro –tècnic que ha desenvolupat gran part de la seva carrera a la demarcació gironina–, hi destaquen dos jugadors en la part ofensiva amb passat al degà. D’una banda, Coro, que va jugar al Palamós en la primera meitat del curs 2015/16 i va tenir un paper destacat. El davanter va disputar 24 partits, la majoria de titular, i va marcar cinc gols. A l’Horta, Coro torna a sentir-se protagonista, com ho demostra el fet que ha participat en totes les jornades fins ara.

D’altra banda, en l’atac de l’Horta també hi ha Àlex Torremorell, conegut com a Makaay. A Palamós, el mig ofensiu va tenir una participació intermitent i al final del curs 2015/16 va acumular disset partits i quatre gols. El central Javi Morales és el darrer jugador amb passat al Palamós i actualment a les files de l’Horta. El del Maresme va ser un fix en la defensa durant les temporades 2013/14 i 2014/15.

L’Horta ha aconseguit dos empats i una victòria en les últimes tres jornades. En l’arrencada de lliga ha protagonitzat diversos partits que s’han decidit en el darrer sospir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)