Nàstic

Dos gols seguits d’Uche donen el triomf al Nàstic (2-0)

2a divisió A. El Granada ha tingut més domini, però s’ha vist superat per l’efectivitat i la solidesa dels tarragonins

El Nàstic ha derrotat el Granada (2-0) i, malgrat que continua en zona de descens, respira i s’agafa al partit pendent contra el Barça B per pensar a sortir aviat del pou. Ikechukwu Uche ha estat el gran protagonista del partit amb dos gols en quatre minuts (27’ i 31’).

No havia passat gran cosa en un partit lent i travat quan Uche ha fet un control orientat que semblava llarg però al qual ha arribat gràcies a la indecisió de Javi Varas. Davant el porter visitant, no ha fallat amb un xut ras. I, poc després, el nigerià ha aprofitat un mal rebuig de la defensa andalusa per tornar a plantar-se sol davant Varas i superar-lo, un altre cop, per sota. A partir d’aquí, el Granada, amb Machís com a davanter més incisiu, ha dominat i ha buscat la porteria contrària, tot i que no ha creat grans ocasions de perill. L’ordre defensiu del Nàstic li ha permès lligar una victòria important.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)