Nàstic

Stole Dimitrievski

jugador del nàstic de Tarragona

Una setmana molt intensa

2a divisió A. Dimitrievski ha jugat tres partits en sis dies, entre Macedònia i el Nàstic, i només li han fet un gol. Va deixar la porteria grana a zero per primer cop

A poca gent li ha donat tant de si l’última setmana com a Stole Dimitrievski. En només sis dies, des del divendres 6 d’octubre fins dimecres passat, el porter del Nàstic i de la selecció macedònia ha jugat tres partits sencers en tres països diferents i només ha encaixat un gol. El resultat més important dels tres partits va ser el de l’últim, en la lliga contra el Granada defensant la porteria grana, ja que el seu equip va aconseguir un triomf per respirar a la zona baixa i ell no va encaixar cap gol (2-0). El Nàstic ha hagut d’esperar vuit partits per deixar la porteria a zero per primera vegada.

Els sis dies intensos de Dimitrievski van començar divendres a l’Estadi Olímpic de Torí, on Macedònia s’enfrontava a Itàlia. La selecció del porter del Nàstic, ja sense cap possibilitat de classificar-se per al mundial en un grup en què Espanya i Itàlia han complert els pronòstics i han acabat en les dues primeres posicions, va plantar cara al combinat transalpí i va aconseguir un meritori empat (1-1). Chiellini va ser l’autor de l’únic gol rebut per Dimitrievski aquesta última setmana. Després del partit, la selecció macedònia va tornar al seu país per preparar l’últim duel de la fase de classificació, contra Liechtenstein. Dilluns, a Strumica, Macedònia va vèncer clarament l’últim classificat del grup (4-0) i va tancar la fase en el penúltim lloc.

Després del partit, Dimitrievski es va afanyar per ser l’endemà a Tarragona i preparar el duel de dimecres contra el Granada. Malgrat els partits i els viatges acumulats, Rodri li va donar la titularitat, i Dimitrievski va respondre amb molta seguretat i alguna intervenció de mèrit.

LES FRASES

Era important mantenir, per fi, la porteria a zero. Vèncer el Granada era molt important
Stole Dimitrievski
porter del nàstic
Han sigut molts partits en pocs dies, molts vols i viatges, però estic molt content per tot plegat. Ha sigut una setmana rodona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)