Territorial

Futbol

Primera catalana

Sensacions per confirmar

1a catalana. En una jornada que es jugarà íntegrament demà, el Llagostera B i la Jonquera volen recuperar la millor versió amb una victòria en el duel gironí de la setmana

Tots els partits de la jornada de primera catalana es disputaran demà i d’aquesta jornada destaca el duel entre equips de la demarcació gironina que enfrontarà el Llagostera B i la Jonquera (17.15 h). El partit posarà a prova el moment del filial llagosterenc –un equip que ha començat fort però que va ser golejat dijous passat a casa pel Sabadell B (0-5)– i el de la Jonquera.

Els fronterers, amb una plantilla dissenyada per lluitar per les primeres posicions, no acaben d’arrencar i després d’encaixar dues derrotes consecutives han quedat encallats en una zona de la classificació més a prop del descens que dels llocs de privilegi.

El líder, a prova

El Farners es manté al capdavant de la taula classificatòria amb 13 punts i aquesta setmana els de Pau Menéndez tindran un repte important com és la visita al camp del Manresa (18 h). Els de la capital del Bages tenen tan sols dos punts menys que els de Santa Coloma de Farners; per tant, un bon o mal resultat al Nou Congost significarà per al Farners mantenir-se o no en el lloc més elevat de la classificació. El rival, amb una plantilla molt ambiciosa, s’ha espavilat en les últimes jornades i les dues victòries seguides l’han catapultat a les primeres posicions.

Qui també passa un moment dolç pel que fa a resultats és el Lloret. El conjunt que entrena Edu Urdiales fa quatre jornades que no perd i en aquest període ha aconseguit tres victòries i un empat. Des de la vuitena posició i amb la tranquil·litat que donen 10 punts, els lloretencs intentaran allargar la bona ratxa visitant un Vic (16 h) que ha perdut poc –tot just va ser derrotat per primer cop la setmana passada contra la Muntanyesa– però ha empatat la meitat de partits que ha disputat. El Lloret haurà d’estar molt atent en la part defensiva ja que juguen en un terreny de joc de grans dimensions i contra un rival que és el segon equip més golejador de la competició.

El Banyoles, per la seva banda, serà el primer a entrar en joc demà, i ho farà a casa contra el Sant Cugat (12 h). El duel és clau per frenar la caiguda de posicions en la classificació fruit de les tres derrotes seguides que han encaixat els banyolins. El rival d’aquesta jornada està en llocs de descens i té només dos punts menys que l’equip que entrena Adam Fontes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)