3a divisió FEF

La reacció ha de ser a fora

3a divisió. El Palamós, que encara no ha guanyat a casa, visita el camp de l’Horta (12 h) en el primer dels dos desplaçaments consecutius

El Palamós visita aquest migdia (a les 12 h) el camp de l’Horta amb el record encara del seu últim partit a fora, al camp del Granollers (1-2), que va servir per guanyar el primer partit del curs. I és que si no es pot aconseguir a casa toca fer-ho a fora. Aquesta és la mentalitat que té un Palamós que afronta dos partits consecutius a domicili. “Per la situació en què estem és imprescindible que aconseguim sumar al camp de l’Horta i la setmana que ve a Castelldefels. Fer-ho en dos partits seguits a fora és difícil, però ho donarem tot”, valora el tècnic Vicenç Fernández, que espera que el d’avui sigui un partit dur: “L’Horta és un equip molt incisiu i que lluita sempre fins a l’últim minut. Conec bé com juga Nacho Castro i segur que ens crearan moltes dificultats.”

Per al partit d’avui Fran Ochoa i Sergio Garcia, baixes en l’últim partit, podrien recuperar el seu lloc a l’onze. Qui segur que no hi serà és el darrer fitxatge Marc Gelmà (encara no ha debutat), que té una pubàlgia i estarà com a mínim quatre setmanes de baixa. Pascu, lesionat, també serà baixa.

LA PRÈVIA

En la nostra situació és imprescindible sumar. Fer-ho en dos partits seguits a fora és difícil, però ho donarem tot
Conec bé Nacho Castro i és un equip molt incisiu i lluitador que ens crearà moltes dificultats
Vicenç Fernández
entrenador del palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)