3a divisió FEF

futbol

3a divisió

L’Hospi recupera el somriure

En la represa. Els de la franja van vèncer amb tres dianes en el segon temps

FIGUERES 0 L’HOSPITALET 3

FIGUERES:Bartrina, Ot Bofill (Gil Muntadas, 66’), Canal, Cunill, Romero, Payan, Maik Molist, Pep Chavarria (Puig, 58’), Ritxi, Ferron i Feixas (Pimentel, 75’).L’HOSPITALET:Sergi, Sierra, Losada, Savall, Ñoño, Agi, David, Velillas (Edipo, 65’), Cristian (Òscar, 73’), Canario i Ripoll (Kilian, 77’).GOLS:0-1 (57’) Canario. 0-2 (74’) Losada. 0-3 (93’) Òscar.ÀRBITRE:Muñoz Baquero.T.G.:als locals Ritxi, Ot Bofill, Romero, Puig i Maik Molist.PÚBLIC:Uns 500 espectadors a Vilatenim.

L’Hospitalet va tornar al camí de la victòria a costa del Figueres, en plena ratxa negativa. Els de Xavi Molist van ser superiors però els gols no van arribar fins a la segona meitat, en què Canario, Losada i Òscar van firmar la golejada.

El partit va estar a punt de posar-se de cara per al Figueres ben aviat, però Ferron no va saber aprofitar una mala cessió del porter (3’). I és que els empordanesos van començar bé, però amb el pas dels minuts l’Hospitalet va passar a portar la iniciativa i va avisar amb un xut llunyà de Ñoño (24’), que va replicar el Figueres amb una acció de Feixas (31’). Però l’ocasió més clara del primer temps la va tenir Agi amb un xut al pal (37’).

La segona meitat va començar amb alternances a les dues àrees, però en el 57’, el gol de Canario va ser un punt d’inflexió. Losada, en la sortida d’un córner, va fer el 0-2 (74’) i si bé els locals van tenir alguna ocasió per retallar distàncies, Òscar va tancar la golejada enl’afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)