Territorial

El Llagostera B es refà

1a catalana. En el duel gironí, el filial llagosterenc va saber patir en el primer temps i en el segon va fer un pas endavant en forma de joc i gols

llagostera b 2 la jonquera 0

LLAGOSTERA B:Flere, Pol Tarrenchs, Campeny, Mario, Alexis Sánchez, Sergi Barco (Solé, 87’), Ousman (Musonda, 89’), Maldonado (Ibra, 77’), Pena (Felipe, 85’), Henry (Omar, 77’) i Juan Sotto..LA JONQUERA:Manzano, Albert (Bech, 64’), Torres (Pujadas, 85’), Guillem Cornellà, Álvaro, Tidiane (Nieto, 64’), Masó, Javi Revert, Moñino, Mamau (Mario, 85’) i Balaguer (Fran Pérez, 72’).GOLS:1-0 (53’) Tarrenchs. 2-0 (77’) Pena.ÀRBITRE:Carrasco Baca.T.G.:A Campeny i Pena; A Nieto.

El Llagostera B es va refer de la millor manera possible de la golejada encaixada dijous passat contra el Sabadell B (0-5) i contra La Jonquera va sumar tres punts que el reenganxen a la zona alta. A l’inici, el canvi tàctic de La Jonquera va sorprendre els de Javi Salamero, i durant el primer quart d’hora el domini va ser visitant. Conscienciats de què feia el rival, el Llagostera B va créixer i just abans del descans Pena va enviar una pilota al pal.

En la segona part, el filial llagosterenc va tenir el control i a nivell físic va aconseguir imposar-se als jonquerencs. Tarrenchs va avançar els locals amb un xut que va tocar en un defensor abans d’entrar (53’). Amb el marcador a favor, el Llagostera B es va trobar còmode, mentre La Jonquera, que durant el partit va anar cap endavant, no va trobar en cap moment la manera de fer mal a la porteria de Flere.

En la recta final del partit, els llagosterencs van marcar el segon gol en una acció amb participació, un cop més, de Tarrenchs. Pena va aprofitar el refús de Manzano per tancar un duel que deixa el Llagostera B en segona posició, mentre La Jonquera continua en la zona baixa de la classificació.