3a divisió FEF

Cop a un Figueres necessitat

3a divisió. La Unió encaixa la tercera derrota consecutiva després de perdre contra l’Hospitalet en un partit equilibrat fins al 0-1 de Canario en el minut 12 de la segona part

figueres 0 l’hospitalet 3

FIGUERES:Bartrina, Ot Bofill (Gil Muntadas, 66’), Canal, Cunill, Romero, Payan, Maik Molist, Pep Chavarria (Puig, 58’), Ritxi, Ferrón i Feixas (Pimentel, 75’).L’HOSPITALET:Sergi, Sierra, Losada, Savall, Ñoño, Agi, David, Velillas (Edipo, 65’), Cristian (Òscar, 73’), Canario i Ripoll (Kilian, 77’).GOLS:0-1 (57’) Canario. 0-2 (74’) Losada. 0-3 (93’) Òscar.ÀRBITRE:Muñoz Baquero.T.G.:als locals Ritxi, Ot Bofill, Romero, Puig i Maik Molist.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

El Figueres va rebre un cop dur en perdre a casa contra l’Hospitalet per un contundent 0-3. El partit va ser igualat fins al 57’, quan els visitants es van avançar en el marcador i ja no van deixar opció als locals de puntuar.

El partit va estar a punt de posar-se a favor del Figueres ben aviat, però Ferrón no va aprofitar una mala cessió del porter i el seu xut, fluix, el va aturar el mateix Sergi (3’). L’Hospitalet va intentar dificultar el joc de creació dels locals amb una pressió intensa i avançada, però els alt-empordanesos se’n van sortir bé i van saber moure la pilota amb criteri. En atac, els de Narcís Pèlach van buscar l’esquena de la defensa per aprofitar la velocitat de Ferrón i Feixas, amb poca sort.

Amb el pas dels minuts l’Hospitalet va passar a portar la iniciativa i va avisar amb un xut llunyà de Ñoño que va aturar Bartrina (24’). El Figueres va replicar amb una acció de Feixas dins l’àrea, però el seu xut el va refusar a córner Sierra (31’). Els visitants van tenir l’ocasió més clara del primer temps amb un xut al pal d’Agi (37’), mentre que la Unió va buscar el gol en una falta de Ritxi que Sergi va aturar sobre la línia de gol (39’).

La segona meitat va començar amb una clara oportunitat per a l’Hospitalet en una falta que Losada va estar a punt de rematar al fons de la porteria (49’). L’acció va ser un revulsiu per al Figueres, que va passar a dominar i va donar la sensació de poder-se avançar amb un parell de bones ocasions. En la primera, Ferrón va intentar superar Sergi amb un xut ras ajustat al pal que el porter va rebutjar (52’); en la segona, Ferrón va assistir Aleix Feixas a l’interior de l’àrea, però el xut del davanter gironí va sortir desviat (53’).

La reacció es va aturar en sec en el 57’, quan l’Hospitalet va marcar en una acció per l’esquerra que Canario, a l’interior de l’àrea, va rematar al fons de la porteria. El gol va ser una galleda d’aigua freda per al Figueres, que va veure com els visitants ampliaven la diferència en un córner després d’una rematada de Losada (74’). El 0-2 no va fer abaixar els braços els locals, que van buscar un gol que els tornés a situar dins del partit. Ferrón el va tenir a prop després d’una passada en profunditat que el va deixar sol davant del porter, però Sergi li va endevinar la intenció (80’). Romero (84’) i Pimentel (88’) també el van tenir a prop. A l’altra àrea Òscar va sentenciar en el 93’, després d’una ocasió d’Agi (86’) i un xut al pal de Kilian (90’).

ELS VESTIDORS

En l’inici els hem anat a buscar a dalt, per intentar aprofitar la seva situació. Hem entrat bé en el partit, però se’ns ha fet una mica llarg
El 0-3 castiga la moral. Són dos resultats durs seguits contra equips que aspiren a tot
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del figueres

Cinc derrotes en els últims sis partits

Després d’un bon inici de temporada el Figueres està immers en una dinàmica molt negativa, i és que només ha aconseguit sumar tres punts dels últims divuit amb la victòria al camp del Gavà (0-4). La resta de partits, contra el Cerdanyola, el Terrassa, l’Europa, el Prat i l’Hospitalet ahir han acabat en derrota i tres d’elles per dos o més gols de diferència. El d’ahir, a més, és el tercer partit consecutiu que els de Chicho perden a Vilatenim –hi havia guanyat els dos primers partits–. Amb aquesta mala dinàmica, l’equip és dotzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)