Territorial

El Farners es referma en el lideratge a Manresa

1a catalana. Els selvatans guanyen per la mínima en un partit molt treballat

manresa 0 farners 1

MANRESA:Luque, Johny, Solernou, Agus (Javi López, 82’), Moha, Floran, Chipi (Albert López, 62’), Bernat, Manel Sala, Sergi Soler (Biel Rodríguez, 77’), Bryan (Marçal Lladó, 82’).FARNERS:Blanquera, Adrià Salas (Carlos Gómez, 91’), Muniesa, Fajardo, Toni Rossell, Riki Solà (José Martínez, 63’), Bader (Da Costa, 82’), Joel Salas, Negre, Gerard Gómez i Òscar Marcet.GOLS:0-1 (79’) Toni Rossell.ÀRBITRE:Monge González.T.G.:als locals Agus i Solernou; i als visitants Riki Solà i Bader.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

El Farners tenia una complicada visita al camp del Manresa però la va saber resoldre amb una victòria que li permet ampliar la distància en el lideratge. El partit dels de Pau Menéndez va ser excel·lent en defensa i van concedir molt poques ocasions a un conjunt manresà ple de jugadors de qualitat. En atac, el Farners ja es va estar a punt d’avançar en la primera part en una triple ocasió que no va acabar en gol de miracle, però finalment ho va aconseguir a les acaballes del partit amb una diana de Toni Rossell, que va aprofitar una pilota morta per afusellar el porter i certificar la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)