3a divisió FEF

MARC MEDINA

DAVANTER DEL PALAMÓS

“Ens faltava confiança”

El punta creu que la victòria de diumenge al camp de l’Horta ha de ser “un punt d’inflexió”: “Aquesta confiança que ens ha donat és el que ens faltava per poder seguir créixer”

El Palamós va aconseguir diumenge al camp de l’Horta la segona victòria de la temporada (1-4) gràcies, en part, a un doblet de Marc Medina, que ja ha marcat quatre dianes aquesta temporada tot i no ser titular indiscutible. L’estat de forma del punta és excel·lent i el seu optimisme amb vista al futur del degà, absolut.

Diumenge van guanyar un partit molt important contra l’Horta.
I tant. Aconseguir una victòria així contra un gran equip que està fent les coses bé et dona molta confiança. Esperem que es pugui notar en els propers partits.
Curiosament, les dues victòries les han aconseguit a domicili.
No sé explicar el perquè. A fora sempre planteges els partits una mica diferent perquè els camps no són tan grans com el nostre i sembla que des que ha començat la temporada ens han provat els camps petits.
Diumenge tenen el segon partit consecutiu a fora, a Castelldefels. És una gran oportunitat?
En el fons ens és igual si és a fora o a casa, perquè volem guanyar als dos llocs. És una qüestió de temps que també arribi la victòria a casa; l’afició també es mereix poder celebrar amb nosaltres una victòria que esperem que arribi ben aviat.
No han tingut un bon inici. Com s’assumeix una situació així?
Ja esperàvem tenir un inici complicat, però evidentment no esperàvem estar tants partits sense aconseguir la victòria. Que costaria arrencar ho sabíem perquè tenim una plantilla amb molts jugadors nous respecte de la temporada passada i que no havien jugat a tercera. L’entrenador també és nou i tot ens demanava tenir molta paciència.
Quin és el marge de millora que pot tenir l’equip?
El partit de diumenge passat ha de ser un punt d’inflexió, perquè la confiança que ens ha donat és el que ens faltava per poder donar més de nosaltres mateixos. El marge de millora que té aquest equip és molt i molt gran, i hem de pensar que si no estem tan malament sense que els resultats ens hagin acompanyat, ara, amb aquesta dosi de confiança, podem aconseguir canviar la tendència i tenir un any tranquil, que era l’objectiu.
Les properes jornades seran molt importants, doncs.
Sí, perquè l’objectiu són 45 punts i hem d’intentar fer tota la feina que puguem com abans millor per poder estar més o menys tranquils en les últimes deu jornades. Això és molt important, perquè els finals de tercera divisió sempre es fan molts difícils, ja que si perds un partit veus com t’enfonses. Com abans fem la feina, molt millor.
En l’aspecte personal ja acumula quatre gols i està en molt bona forma. Nota que té responsabilitat?
Sí, personalment estic molt satisfet perquè sempre és bonic marcar i encara més si serveix per guanyar. Ja és el meu quart any aquí i no som un equip de tenir grans golejadors, sinó que som sis o set jugadors que podem fer uns quants gols per, entre tots, fer-ne molts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)